Zanimljivosti

OVAKO JE JELENA GAVRILOVIĆ IZGLEDALA PRE 30 GODINA: Jedan detalj nikome nije promakao (FOTO)

Uspomene na najbezbrižniji period.

12.02.2024 08:05

OVAKO JE JELENA GAVRILOVIĆ IZGLEDALA PRE 30 GODINA: Jedan detalj nikome nije promakao (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Glumica Jelena Gavrilović (41) poslednjih godina niže uspeh za uspehom te se čini da je njena karijera sada u punom sjaju. Osim talenta za glumu, pokazala je da odlično i pleše, peva ali zbog vitke građe ima talenta i za modeling.

Iako je njena karijera počela neobičnim putem, te je javnost u Srbiji bolje upoznala kroz reklamu za jednu banku, sada se već dokazala svoj višestruki talenat. Mnogima je za oko zapala Jelenina manekenska građa, duge noge na kojima bi joj i najplaćenije svetske manekenke pozavidele. Na fotografiji iz detinjstva, glumica je pokazala da je oduvek imala ovako sportsku građu i bila rođena za scenu.

- Mislim da je ovo treći razred osnovne dok je muzika bila moja prva ljubav. Iza mene ova devojčica sa boljim nogama od mene je moj drug Dača - napisala je Gavrilovićeva u opisu fotografije.

 

 

Ova vragolasta devojčica sa fotografije danas je stigla do Holivuda gde je pokorila crveni tepih. Naime, premijera britanskog filma “Gassed Up” u produkciji Amazon Prime Video održana je nedavno u Londonu, a glumica Jelena Gavrilović koja igra jednu od uloga zablistala je na crvenom tepihu u punom sjaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Kelly (@helenkellyiam)

 

Duga crna haljina pripijena uz telo naglašavala je vitko Jelenino telo, a celokupan stajling upotpunila je žutom jaknom sa resicama. Inače, ovo ostvarenje je akcioni triler reditelja Džordža Amponsa, nominovanog za nagradu BAFTA. Nema sumnje da je ova uloga otvorila glumici vrata ka svetskoj karijeri koja je očekuje u budućnosti te ostaje da vidimo koje nove uspehe će nizati u predstojećem periodu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)