Zanimljivosti

LEPA GAGIJEVA ĆERKA NIKAD PROVOKATIVNIJA: Anđela se opustila, pa pokazala više nego što treba, komentari se samo nižu! (FOTO)

Ona je pozira u oskudnom kupaćem kostimu.

29.01.2024 18:00

LEPA GAGIJEVA ĆERKA NIKAD PROVOKATIVNIJA: Anđela se opustila, pa pokazala više nego što treba, komentari se samo nižu! (FOTO)
instagram/andjelajovanovic

Anđela Jovanović, naslednica čuvenog glumačkog para Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić zamenila je hladne beogradske dane izležavanjem na plaži. Ona je boravila na Tajlandu gde je uživala u prelepim plažama sa peskom nestvarne bele boje i toplom moru.

Mlada glumica nesvakidašnje lepote koju je nasledila od majke opustila se na plažu i podigla kupaći kostim otkrivajući više nego što bi trebalo.

 

 

Slike sa plaže

Na fotografijama koje je postavila na Instagram lepa Gagijeva ćerka je pozira u oskudnom roze - žutom kupaćem kostimu koji je više otkrivao nego pokrivao njeno zgodno telo.

Anđela je zabacila glavu pušajući da joj duga plava kosa padne na leđa, a potom je u jednom trenutku povukla donji deo kupaćeg gotovo otkrivajući međunožje. Sreća, pa je klečala na pesku i tako sprečila da joj se na slikama vidi intimno područje.

- Klasične fotografije sa plaže - napisala je ona u opisu posta.

Na fotografijama se ne vidi njen suprug i atletičar Mihail Dudaš, ali sudeći po zajedničkoj slici koju je on stavio na svoj Instagram profil mladi par je zajedno uživao na egzotičnoj destinaciji.

Usledili su brojni komentari na Anđelin post.
- E vala, Bog ti je da sem tela i mozak.

-  U sred januara kad je u Srbiji debeli minus, nije u redu.

- Prirodna lepota na mamu.

- Kada je neko rođenjem stvoren da izgleda ovako, ne diraj u sadržaj lepote jer ona je tu i prirodna je! Majka radila… - bili su samo neki od komentara na njen post.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihail Dudaš (@mihaildudas)

 

Podsećamo, lepa Anđela se sredinom juna udala za Mihaila Dudaša na privatnom slavlju na jednom salašu. Glumica koja je odrasla uz barda srpskog glumišta Gagija Jovanovića i majku Branku naučila je od malih nogu da privatan život drži podalje od očiju javnosti. Umesto toga pušta da njene uloge govore za nju.

Popularnost šire javnosti stekla je ulogom Cece u seriji "Vojna akademija". Ipak, najsnažniji utisak do sad je ostavila u seriji "Nečista krv" gde je pokazala svoje umeće i opravdala poverenje koje joj je ukazano.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)