Zanimljivosti

GENI SU ČUDO! Da li ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić više liči na mamu ili tatu? (FOTO)

Anđela Jovanović je ćerka poznatog glumačkog para, a ta činjenica joj je predstavljala samo teret u karijeri, jer je uvek morala duplo više da se trudi da bi dokazala svoj talenat.

22.06.2022 13:00

GENI SU ČUDO! Da li ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić više liči na mamu ili tatu? (FOTO)
Dragan Kadić

Anđela Jovanović je glumica koja je najveću slavu stekla glavnom ulogom Tašane u filmu "Nečista krv - greh predaka" koju je pratila i serija. Ona se pre toga pojavila i u nekoliko domaćih projekata, a samo neki od njih su "Vojna akademija", "Kaljave gume", "Mama i tata se igraju rata" i " Radio Mileva".

Da je multitalentovana dokazala je i kada je za potrebe serije "Južni vetar" snimila pesmu "Više nisam svoja", a potom objavila i numeru "Vatra".

Anđela ima 30 godina i završila je muzičku gimnaziju „Stanković“, tako da ne čudi što se paralelno bavi i muzikom. Ona je završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta i asistenta  Miloša Bikovića. Osim toga, do skoro je živela na dve adrese. U Londonu je nedavno magistrirala na studijama glume kako bi svoju karijeru podigla na još viši nivo, dok je u Beogradu provodila sve svoje slobodno vreme.

Lepa Anđela je i ćerka poznatog glumačkog para, Branke Pujić i Dragana Gagija Jovanovića.

Mnogi dušebrižnici su zbog toga osporavali njen glumački talenat, ali ona je nizom serija, a posebno ulogom Tašane u "Nečistoj krvi" svima zapušila usta. Činjenica da je dete poznatih roditelja joj je, kako kaže, samo odmogla budući da je morala duplo više uvek da se trudi.

Glumica je u vezi sa atletičarem Mihailom Dudašom, sa kojim i živi. Njih dvoje su u maju bili u Panami gde su posetili mnoge egzotične destinacije.

 

 

Branka i Gagi nisu imali drugog izbora do da prihvate mladog atletičara.

- Super su ga prihvatili u samom startu. Moji roditelji imaju poverenje u moj izbor, a nisu ni morali dugo da mi veruju, jer su ga brzo upoznali i saznali sve ono što i ja znam, ko je i kakav je. Apsolutno su srećni što imamo zdrav i normalan odnos - rekla je za Anđela za medije.

Trenutno učestvuje u izvedbi pozorišne predstave "Hotel 88" gde je odavno zamenila glumicu Jelisavetu Orašanin.

Mnogima se čini da je ova glumica svu lepotu i gracioznost pokupila od mame Branke, da li to mislite i vi?

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)