Moda

RAZVRATNA DEVOJKA SLAVNOG REPERA OBUKLA SAMO OVO: Zadnjica joj sevnula, a njih dvoje opet prave haos

Skandalozni par ponovo privlači pažnju u Italiji.

29.05.2024 18:20

RAZVRATNA DEVOJKA SLAVNOG REPERA OBUKLA SAMO OVO: Zadnjica joj sevnula, a njih dvoje opet prave haos
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U jednoj od najlepših evropskih gradova, Firenci, nedavno su se pojavili Kanje Vest (46) i njegova supruga Bjanka Sensori (29), privlačeći pažnju svih prisutnih svojim neobičnim načinom oblačenja.

Bjanka Sensori, poznata po svom australijskom šarmu, izazvala je uzbuđenje kada je izašla iz automobila u belom trikou, koristeći jastuk kao prekrivač za grudi. Njen izbor nije mogao, a da ne podseti na prošlogodišnje kontroverze kada je isti takav jastuk koristila kako bi prikrila dekolte tokom njihovog putovanja po Evropi. To putovanje izazvalo je brojne polemike zbog optužbi za neprimereno ponašanje u javnosti.

Ona je i ovaj put zadnjicu stavila u prvi plan, kao i svoje duge noge upravo zbog izuzetno otvorenog trikoa, koji nije ni predviđen da se nosi bez pantalona. 

 

Dok je Bjanka bila u centru pažnje svojim hrabrim modnim odabirom, njen bivši suprug, Kim Kardašijan, izabrao je znatno skromniji autfit. Zakopčan od glave do pete, Kim je nosio belu duksericu i odgovarajuće trenerke.

 

Ovo nije prvi put da su Bjanka i Kanje privukli pažnju svojim modnim ekscentricitetima. Prošle godine, tokom njihovog boravka u Italiji, Bjanka je nosila različite neobične odevne komade, uključujući i trenutke kada je primećena kako šeta ulicama Firence noseći samo ljubičasti jastuk da prikrije svoje grudi.

 

Ovaj najnoviji modni podvig slavnog para sigurno će ostati u sećanju stanovnicima Firence kao još jedan nezaboravan trenutak u svetu mode.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)