Zanimljivosti

ŠIK IZDANJE JELENE ĐOKOVIĆ SA ROLAN GAROSA: Nosi 3 modna klasika i izgleda kao zvezda - a ovaj detalj je očarao sve

Supruga tenisera se za boravak u Parizu odlučila za jednostavnu, ali atraktivnu kombinaciju.

31.05.2024 13:06

ŠIK IZDANJE JELENE ĐOKOVIĆ SA ROLAN GAROSA: Nosi 3 modna klasika i izgleda kao zvezda - a ovaj detalj je očarao sve
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jelenu Đoković smo u prethodnom periodu viđali u različitim modnim izdanjima, a zajedničko za sve je da nikad ne omaši u stilu, gde god se pojavi.

Na predstojećem teniskom turniru Roland Garosu ona podržava svog supruga Novaka Đokovića, pa je i sada kao i obično odabrala nešto atraktivno i lepo, a drugačije od svakog prošlog puta. Na Instagramu je sinoć okačila set fotografija iz francuske prestonice gde boravi pokazavši još jedno u nizu sjajnih izdanja.

Za šetnju gradom i poziranje ispred Pariške kapije, supruga tenisera se odlučila za teget sako i farmerice. Stajling je upotpunila sivim džemperom koji je prebacila preko ramena i vezala ga oko vrata. Kao i uvek Đokovićeva je na sebi imala minimalno šminku, jer u ovakvim prilikama često daje prednost prirodnoj lepoti koja nju očigledno krasi.

Elegantni ali istovremeno casual look, ona je upotpunila belom košuljom i belim patikama, dok je njena kosa bila vezana u rep. Uprkos kiši koja se u jednom trenutku obručila nad francuskom prestonicom, Jelena nije skidala osmeh sa lica.

Njene fotografije su privukle pažnju pratioca koji su pored njenog atraktivnog stajlinga prokomentarisali da je osmeh ono što nju posebno izdvaja i krasi.

- Tvoj osmeh sija i po najkišovitijem danu!

- Divno, tvoj osmeh je zarazan draga Jelena! Uživaj!

- Tako si šik..

- Uživaj! A Novaku puno sreće na terenu!

- Apsolutno predivna - bili su neki od komentara njenih pratilaca na Instagramu.

Među porukama je bio svakako i komentar koji je privukao posebnu pažnju a to je bila reakcija Noleta na njen stajling. Teniser je odlučio da izgled svoje drage isprati zaljubljenim emotikonima, pokazavši time da je i dalje jednako oduševljen njome kao i kada su se upoznali.

U komentarima su se ređale poruke podrške u kojima su Jelenini pratioci istakli to da je ona ostala velika podrška i snaga svom suprugu, a da su njih dvoje i pored velikog bogatstva uspeli da ostanu prirodni i jednostavni.

- Što je dama sa stilom srećna? Pitanje je sad. Naša Jelena sve pokaže svojim osmehom i očima iz kojih zrače divne emocije upućene svom dragom.- zaključio je jedan od njenih pratilaca.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)