Zanimljivosti

OVO JE TAJNA SREĆNOG BRAKA OMILJENOG HOLIVUDSKOG PARA: Muškarci, slavni glumac ima lekciju za vas!

Oni su najskladniji par u Holivudu i na njihovoj ljubavi zavide mnogi.

30.05.2024 19:20

OVO JE TAJNA SREĆNOG BRAKA OMILJENOG HOLIVUDSKOG PARA: Muškarci, slavni glumac ima lekciju za vas!
Shutterstock

Na filmskom platnu su postigli velike uspehe ali jedan od najvećih podviga koji mnogi pripisuju slavnom paru je svakako njihov brak koji opstaje već deceniju. Rajan Rejnolds je u razgovoru za "People" govorio o njegovom braku sa Lajvli i tome kako se njihova veza razvijala i zbog čega dugo traje, dok je u istom intervjuu govorio o njegovom dugogodišnjem prijateljstvu sa Hjuom Džekmanom.

- Isto je i sa Blejk. Dok ja navijam za nju, znam da ona navija za mene i zato smo tako povezani - istakao je glumac u intervjuu.

Ovo nije prvi put da Rejnolds govori o tome zbog čega njegov brak funkcioniše, ističući stalno da između njega i Lajvli pre svega postoji dugotrajno prijateljstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

- Ne shvatamo jedno drugo previše ozbiljno, ali smo i prijatelji. Zaljubiti se je lako, da li se volite sa partnerom? To je pitanje koje morate postaviti sebi ulazeći u sve to. Uvek smo se voleli. Mi rastemo zajedno i učimo jedno od drugog. Dakle, da, srećan sam što imam drugara u tome - naveo je Rejnolds za Entertainment Tonight.

Par je pre ulaska u vezu, gajio dugo prijateljstvo još dok su zajedno radili od 2011. godine. Glumac se osvrnuo da su u to vreme oboje bili slobodni i da su izlazili sa drugim ljudima ali i da su otišli na dvostruki sastanak koji smatra jednim od najneugodnijih trenutaka u životu.

- Najbolji način da imate vezu je da započnete kao prijatelji - istakao je on tom prilikom.

Bračni par gde god se pojavi privlači pažnju sjajnom energijom koja vlada među njima, a korisnicima društvenih mreža nikada ne promiče prilika da vide i prokomentarišu kako glumac sa velikom ljubavlju gleda u svoju dragu na mnogim njihovim pojavljivanjima.

Ranije je ovaj bračni par otkrio kako je između ostalog i tajna to što su dugo zajedno da njihov privatni život nikada ne trpi zbog posla i da se trude da ne snimaju u isto vreme filmove, posebno ako to zahteva fizičko odvajanje zbog čega se ne mogu viđati.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)