Zanimljivosti

KISEO IZGLED HARIJA OTKRIVA SVE! Vojvoda od Saseksa želi pomirenje sa porodicom, oni ni da čuju!

Iako se Harijevo putovanje sa suprugom u Nigeriju smatralo uspehom, njegov gorki pogled govori sve.

31.05.2024 09:40

KISEO IZGLED HARIJA OTKRIVA SVE! Vojvoda od Saseksa želi pomirenje sa porodicom, oni ni da čuju!
AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nedavno su javnost obišle fotografije princa Harija koji je sa Megan Markl boravio u Nigeriji. Tu posetu mnogi su okarakterisali kao vrlo uspešnu, a bračni par kao vrlo skladan i nikad srećniji, barem ako je suditi po nekim fotografijama. Ipak nešto javnosti izgleda da nije promaklo.

Hari je prema mišljenju kraljevskog stručnjaka, na tom putovanju delovao zapravo "ogorčeno". Njhovo trodnevno putovanje se završilo ranije ovog meseca, a iako više nisu članovi kraljevske porodice, kritičari su ovo putovanje uporedili sa kraljevskom turnejom, piše Miror.

Tom Kvin, kraljevski autor i stručnjak je za taj portal rekao da uprkos tome što je ova poseta za bračni par od Saseksa bila vrlo uspešna, "za Harija je svaki uspeh još jedna vrsta neuspeha".

Profimedia

Prema kraljevskim stručnjacima Hari je imao "kiseo" osmeh koji se nije mogao sakriti

U prilog toj priči ide i to što njegova porodica odbija da prizna njegove napore ali i da se izvini za sve što se dogodilo u Nigeriji, dok on pokušava na sve načine da izgladi stvari.  Uprkos tome što mu je Megan velika podrška i pratnja, on prema mišljenju Kvina ima i dalje trajni izraz "gorčine".

Hari i Megan smatraju ovo putovanje vrlo uspešnim, a nagovestili su da bi u budućnosti moglo biti i drugih putovanja i da je ovo bilo "prvo od putovanja" zahvalivši se po povratku kući narodu Nigerije koji ih je srdačno dočekao.

Kraljevski ekspert smatra sa druge strane da ovakve "lažne kraljevske turneje" mogu da prodube jaz i podelu u kraljevskoj porodici jer kako je naveo ovo putovanje je svakako "razbesnelo" njene članove.

Na turneju Saseksovih osvrnula se i Lin Karat, stručnjak za odnose sa javnošću iz Press Bok PR-a istakavši kako ovakve turneje mogu produbiti razdor u kraljevskoj porodici ako se ne postupa pravilno. 

- Njihova turneja u Nigeriji imala je sva obeležja kraljevske turneje što je razbesnelo palatu - dodala je ona.

Ona smatra da ukoliko su ove turneje povezane sa Harijevimi Meganinim nezavisnim radom onda svakako imaju pozitivan efekat i dobre su za promociju njihovog brenda.

- Ne verujem da je nigerijska turneja pomogla da se poveća njihova popularnost u Velikoj Britaniji i SAD ali je pokazala afričkim nacijama posao koji par može da uradi i koji će sigurno povećati njihovu popularnost tamo - dodala je ona.

Ovo putovanje je bilo u ime Invictus Games i to nije jedino putovanje koje je par planirao. Oni žele da posete i drugu zemlju nakon lepih utisaka koje su poneli iz Nigeriji a neimenovani izvor je za Miror rekao da je Gana na vidiku Saseksovih, istakavši kako se u toj zemlji već spominje njihov dolazak koji tamošnji stanovnici željno iščekuju.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)