Zanimljivosti

VAŽNO OBAVEŠTENJE O KEJT MIDLTON: Ne vraća se svojim dužnostima, evo šta se dešava

Ovo su sveže vesti.

30.05.2024 16:29

VAŽNO OBAVEŠTENJE O KEJT MIDLTON: Ne vraća se svojim dužnostima, evo šta se dešava
Profimedia

Princeza od Velsa se neće vratiti javnim dužnostima za Pukovnikovu recenziju, potvrđeno je. Kejt Midlton bi obično salutirala na svečanom vojnom događaju - koji će se održati u Londonu 8. juna, ali to se ove godine neće desiti. 

Majka troje dece je potvrdila da ima neodređeni oblik raka 22. marta u emotivnoj video poruci. Međutim, navodi se da je ova 42-godišnjakinja češće izlazila napolje sa suprugom princom Vilijamom i njihovom decom Džordžom, Šarlot i Luisom.

To dolazi nakon što je Bakingemska palata potvrdila da će kralj Čarls učestvovati u "Trooping the Color" sledećeg meseca.

Evo šta Kejt propušta

Pukovnikova recenzija je generalna proba za Trooping the Color 15. juna. To je svečani događaj koji se svake godine izvodi na Paradi konjske garde u Vajtholu kako bi se proslavio zvanični rođendan monarha.

Credit: CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam

Kejt je propustila probu trupa koja je održana ranije u kojoj je učestvovalo skoro hiljadu vojnika i oko 240 konja iz Odeljenja za domaćinstvo, a izvedena je pred publikom od više od 1.000 ljudi na Paradi konjske garde.

Predstavljao ju je potpukovnik Džejms Šo, brigadni major Odeljenja za domaćinstvo, koji je osmislio ovogodišnji spektakl i delovao kao glavni inspektor dana u princezinom odsustvu.

Ova vest dolazi nakon objave da će kralj Čarls učestvovati u glavnom događaju nakon što "napuni" svoj kraljevski dnevnik. Kako se razume, 75-godišnji monarh će tokom godišnje ceremonije pregledati vojnike iz kočije, dok nastavlja oporavak od raka. Za njega se kaže da je "odlučan da vodi sa fronta". 

Da li će se Kejt vratiti na bilo koju od dužnosti do kraja godine? Ostaje nam da se pitamo...

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)