Zanimljivosti

ANA JE LEPOTICA ZA KOJOM JE UZDISALA CELA JUGOSLAVIJA: Gazi 7. deceniju i dokaz je da prirodna lepota ne bledi!

Sa svega 19 godina postala je Mis tadašnje Jugoslavije.

05.06.2024 10:04

ANA JE LEPOTICA ZA KOJOM JE UZDISALA CELA JUGOSLAVIJA: Gazi 7. deceniju i dokaz je da prirodna lepota ne bledi!
Printscreen/Instagram/sasso.ana63

O lepoti mnogih poznatih žena stare Jugoslavije i dalje govore svi, a današnje lepotice ne mogu da se mere sa ondašnjim šarmom koji je krasio tadašnje manekenke, glumice i pevačice. Ana Saso je rođena 1963. godine u Splitu i kao manekenka je obeležila to vreme. Sa svega 19 godina postala je Mis Jugoslavije, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a njena vrata u modelingu su joj bila širom otvorena.

Nakon toga su je angažovale mnoge modne kuće u Parizu i Milanu i predviđala joj se sjajna budućnost. 

Osim ponuda koje su neprestano "pljuštale" na polju modelinga, ova zanosna manekenka je tada dobijala i filnmske ponude koje nije prihvatala zbog scena u toplesu koje nije želela da snima, navodi Azra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

Nije imala sreće u ljubavi

Kako obično biva, lepotice imaju najmanje sreće u ljubavi. Za njom su tada uzdisali mnogi muškarci širom Juge koji nisu ostali imuni na njenu lepotu. Ipak, Ana se dva puta udavala ali oba braka su nažalost propala.

Prvi suprug tadašnje lepotice bio je splitski ugostitelj Nenad Bare Teklić. Kralj noćnog života, kako navodi taj portal, je uvek bio okružen lepim ženama, ali mu brak sa ovom jugoslovenskom lepoticom nažalost nije dugo potrajao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

I njen drugi brak sa pravnikom Igorom Frančeskim je neslavno prošao, nakon čega su se razišli. Ipak, tadašnja lepotica koja je ponosno nosila lentu Juge na izborima, danas ima 61 godinu i još uvek poseduje vanvremensku lepotu. 

Na Instagramu često objavljuje fotografije na kojima izgleda i više nego dobro, a ne krije ni da uživa u životu, što se da videti i po njenim fotografijama koje objavljuje. Ana redovno posećuje značajne događaje, vreme često koristi da uživa na plaži tokom leta i reklo bi se da živi ispunjen život..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

U njenoj biografiji na Instagramu stoji da je i dalje ljubitelj mode i fitnesa, a po njenom izgledu se da naslutiti da i te kako održava svoju fizičku formu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

I dalje neguje mladalački stil koji joj savršeno pristaje, a prema pisanju hrvatskih medija ona je pronašla sreću u zagrljaju izvesnog lekara Hrvoja Tomaševića sa kojim je u ljubavi već više od decenije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)