Zanimljivosti

KO SU BIVŠI MUŽEVI DUBRAVKE MIJATOVIĆ? Za njega se tajno udala jer je bila starija 10 godina (FOTO)

Iz dva braka ima dve ćerke.

27.06.2024 12:59

KO SU BIVŠI MUŽEVI DUBRAVKE MIJATOVIĆ? Za njega se tajno udala jer je bila starija 10 godina (FOTO)
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Dubravka Mijatović retko priča o privatnom životu, ali javnost je upućena da je iza sebe imala dva braka. Glumica ima danas dve ćerke, prvu Ivu koju je dobila sa kolegom Goranom Radakovićem i Saru, sa pokojnim glumcem i pevačem Marinkom Madžgaljem.

Ljubavna priča sa Goranom

Dubravka i Goran su se upoznali na snimanju filma “Tri palme za dve bitanke i ribicu” koji je snimljen 1998. godine, a venčali su se dve godine kasnije, i dobili ćerku ivu. Ipak, ubrzo njihov brak se završio. Ostali su prijatelji zbog ćerke, a oboje su nakon toga ponovo stupili u brak. Goran je iz drugog braka dobio sina Mihajla, a ona je prvo stupila u vezu sa Marinkom, a onda su se i venčali.

- Duda je dobra majka, isto kao što se i ja trudim da budem dobar otac. Nedavno je dobila drugu ćerku i oboje sarađujemo oko Ivinog vaspitanja. To je to - rekao je jednom prilikom njen bivši suprug Goran.

Antonio Ahel/ATAImages

Dubravka je bila u braku sa Goranom Radakovićem

 

Marinko Madžgalj i Dubravka Mijatović

Oni su se upoznali 2007. godine i bili su zajedno sve do 2014. Tokom braka koji je trajao sedam godina, Dubravka i Marinko su dobili ćerku Saru. Prvobitno su dugo krili svoju vezu. Upoznali su se na koktelu povodom snimanja filma “Na lepom plavom Dunavu”. Nije krio da je opčinjen njom, a jedan period veze su sakrili zbog njegove porodice jer je glumica bila starija 10 godina. Posle godinu i po dana tajno su se venčali.

Kada je glumac oboleo od raka pankreasa prvobitno nije želeo da joj saopšti, a sama informacija kasnije ju je mnogo pogodila. Do smrti je bila uz njega i posećivala ga u bolnici. Njegov život prerano je ugašen u 38. godini.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)