Ispovesti

OGNJEN AMIDŽIĆ IMA DVE BIVŠE ŽENE I OBE SU JAVNE LIČNOSTI! Kada je treću upoznao, u jedno nikako nije mogao da poveruje

Voditelj je sada u braku sa prelepom Minom i otkrio je detalje upoznavanja.

26.06.2024 18:10

OGNJEN AMIDŽIĆ IMA DVE BIVŠE ŽENE I OBE SU JAVNE LIČNOSTI! Kada je treću upoznao, u jedno nikako nije mogao da poveruje
Instagram.com/callmenaumi, ATA Images, Promo foto

Voditelj Ognjen Amidžić ima zanimljivu ljubavnu priču. Trenutno je u braku sa Minom Naumović, a pre nje imao je još dva braka. Prvo je bio sa koleginicom Milicom Marković koja je radila na televiziji. Bili su zajedno od 2006. do 2010. godine, odnosno tada su se razveli. Sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom se upoznao 2009. godine, a onda su 2012. dobili sina Mateju. Nakon deset godina braka, stavili su tačku na svoj odnos.

U podkastu Bunker podelio je svoje mišljenje o današnjim brakovima.

- Živimo u vremenu gde svi jure za novcem i gde su sve otuđeniji, društvene mreže, drugačiji standardi. Sve možeš na klik da dobiješ, gledaš druge i ujedno ta neka institucija braka nema tu snagu koju je imala nekad. Što sa jedne strane i nije loše. Smatram da tebi papir ne mora ništa da znači, ako nešto valja valjaće i sa i bez papira. Ti danas izađeš iz grade, svaki kafić radi, svaku noć imaš izlaske do pet ujutru. Na Instagramu možeš da upoznaš sto novih ljudi. Bilo je i pre ljudi koji su bili nesrećni, ali su održavalu brak zbog normi, društva. Mi živimo u vremenu kada procenjuješ da li tebi neko odgovara ili ne - rekao je Ognjen i odgovorio u kakvom je odnosu sa bivšom suprugom Danijelom Dimitrovskom:

- Imam dve supruge, dva braka iza sebe. Iz prvog braka nemam decu, iz drugog imam. Prva žena je bila javna ličnost kada smo počeli da se zabavljamo i posle u braku, ali je promenila posao. Sa bivšom suprugom Danijelom sam u korektnim odnosima.

Antonio Ahel/ATAImages

Bivša žena Ognjena Amidžića i manekenka Danijela Dimitrovska

Ognjen je objasnio kako je upoznao treću suprugu.

- Upoznali smo se na razgovoru za posao i kada smo se upoznali ostavila mi je neverovatan utisak, izgledom, harizmom, pismenošću, elokventnošću. Iznenadila me i obavili smo razgovor, bila je gužva kod mene u studiju. Mi smo pričali samo 10 minuta, a nju sam zvao da se vrati. Bio sam pod utiskom, hteo sam da popričamo malo više. Krenuli smo da se upoznajemo malo više. Baš onako ostao sam pod izuzetnim utiskom, nikad nisam video lepšu devojku od nje uživo. Stvarno nisam video da neko tako izgleda. Nisam joj verovao da je prirodna. Stvarno sam se uverio da je od boje očiju do usana, skapirali smo se kao da se znamo ceo život. Hvala Bogu da se to uopšte desilo. Nismo hteli da na sva zvona pravimo priču, pustili smo i spontano se desilo, kad se sazna, sazna se. Nikome to nije bio plan - rekao je voditelj i objasnio da će popričati sa Minom da li će se vratiti u njegov šou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Amidzic (@callmenaumi)

Tvrdi da je Mina odličan izbor za televiziju i da treba da se vrati svom poslu kada obaveze oko bebe to dozvole.

- Ima zanimljiv spoj humora i izgleda. Mislim da je duhovita i ima foru, potencijal. Videćemo da li da to uradi u nekoliko koraka ili da ima nešto svoje, zavisi od nje kada bude bila spremna - zaključio je.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)