Zanimljivosti

MUŽ LENE KOVAČEVIĆ IZGLEDA KAO APOLON: Krije ga kao zmija noge, ali najzad isplivala zajednička fotografija! (FOTO)

On je biznismen, a po obrazovanju farmaceut.

19.06.2024 11:59

MUŽ LENE KOVAČEVIĆ IZGLEDA KAO APOLON: Krije ga kao zmija noge, ali najzad isplivala zajednička fotografija! (FOTO)
Prntscrn/YouTube/Pre Eurovision(by Luca)

Džez pevačica Lena Kovačević uspela je da osvoji srca mnogih svojim glasom, stasom i harizmom. Međutim, ono što retko ko zna jeste da iza ove uspešne žene veoma raskošnog vokala stoji još jedan izuzetno interesantan i misteriozan muškarac - njen suprug Veljko Brčin. 

Izgleda da je pevačica na odmoru, pa nije mogla da odoli, a da ne objavi fotografiju koja je privukla veću pažnju medija. Lena je uslikala selfi na terasi hotela, dok se iza nje pruža bajkovit pogled na bazen i plažu koja kreće odmah od hotela. Međutim, ono što je zainteresovalo mnoge je markatni muškarac koji je upao u kadar u pokušaju da strastveno poljubi Lenu. Naravno, u pitanju je njen suprug Veljko.

- Jun - kratko je napisala Lena.

Njeni fanovi kojih broji 283.000 su pohitali u odeljak za komentarisanje. 

- Dobro i vi ste ok, ali ovo moreee pozadi.

- Ko je ova žena, zašto je ovoliko lepa i ko joj je to dozvolio?

- Divna slika čiste ljubavi.

- Ljubav je u vazduhu.

- Hoću i ja ovako!

Lena i Veljko su se venčali pre 11 godina, a njihova veza izazvala je znatiželju javnosti zbog Veljkovog povučenog stava prema medijskoj pažnji. Veljko je biznismen, inače farmaceut po obrazovanju, a vešto se krije od očiju javnosti, izbegavajući crvene tepihe i glamurozne događaje koje Lenin posao neretko nameće. Ipak, njihova ljubav nije mogla dugo ostati tajna, a njihovo skladno partnerstvo sada predstavlja inspiraciju mnogima, dok par ima i dva sina, Teodora i Vuka.

Razlog Veljkovog izbegavanja javnih događaja krije se u njegovom jednostavnom stavu prema životu. On ne uživa u pažnji medija i svega što dolazi s tim, a Lena ga u potpunosti podržava u tome. Ona ističe da je i cela muška loza u Veljkovoj porodici sklonija privatnosti, te da to nije bilo iznenađenje za nju.

Iako je Veljko veoma povučen iz javnosti, njegova strast prema muzici je dobro poznata. On uživa u mnogim Leninim pesmama, ali najviše voli da ih čuje uživo, na koncertima. Kako Lena ističe, njih dvoje uživaju u adrenalinu živih nastupa, te se može reći da je muzika jedna od stvari koja ih povezuje na poseban način.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)