Zanimljivosti

PEVAČ KOGA SRPKINJE OBOŽAVAJU POKAZAO DEO INTIME: Supruga ga razotkrila, posle ovoga volećete ga još više! (FOTO)

Fotografija usledila uoči Dana očeva.

16.06.2024 21:05

PEVAČ KOGA SRPKINJE OBOŽAVAJU POKAZAO DEO INTIME: Supruga ga razotkrila, posle ovoga volećete ga još više! (FOTO)
mpi04 / imago stock&people / Profimedia

Jedan od najčuvenijih latinoameričkih pevača, Enrike Iglesijas (49), već više od dve decenije u vezi je sa bivšom ruskom teniserkom Anom Kurnjikovom (43). Par ima troje dece, a poznati su po tome što svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti. Enrike i Ana važe za jedan od najlepših parova svetske javne scene, ali njih dvoje već godinama kriju svoju privatnost kao zmija noge.

Iglesijas i Kurnjikova, iako su 23 godine zajedno i uprkos popularnosti koju su uživali, retko kada se mogu videti zajedno u javnosti. I svoje troje dece, blizance Nikolasa i Lusi, kao i devojčicu Meri, takođe pokazuju samo u izuzetnim prilikama. I pored toga, njima se ponekad omakne da sa čitavim svetom podele delić svoje intime na društvenim mrežama. Tako se u čast Dana očeva, koji se danas praznuje u Americi, Ana oglasila na svom Instagram nalogu objavivši Iglesijasove fotografije sa decom.

 

 

Enrike je na fotografijama sa svakim od mališana ponaosob, a pevač je svuda u sličnoj odevnoj kombinaciji koja je u vidu majice kratkih rukava i kačketa, dok su tu uglavnom i naočare za sunce. Primetno je da on nije značajno ostario od prvog dana pojavljivanja na sceni, a fanovi su pohrlili u deo za komentarisanje.

- Srećan Dan očeva mom čoveku, Enrikeu, kao i svim ostalim očevima na svetu - napisala je Kurnjikova.

Objva je za svega pola sata dobila 45.000 sviđanja, dok su se rekacije smenjivale.

- Ti si takva srećnica koja jedina na svetu s pravom može da kaže da je Enrike njen čovek!

- Koliko je sladak, pravi tata!

- Hvala ti na ovim objavama dugo te nije bilo!

- Divna porodica!

- Enrike, uživaj sa svojom porodicom!

 

 

Podsećamo, par se upoznao  sasvim slučajno na snimanju Enrikeovog spota za pesmu "Escape" iz 2001. godine. Ana je glumila u spotu devojku u koju je on zaljubljen, pa se ispostavilo da su do kraja snimanja postali zvanično i pravi par. Po svemu sudeći snimanje spota i poljubac na setu je za oboje bio fatalan.

- Poljubio sam je tokom snimanja spota i otad nisam mogao da prestanem da je ljubim - svojevremeno je priznao sin planetarno poznatog pevača Hulija Iglesijasa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)