Zanimljivosti

SIN SLAVNOG GLUMCA ZBUNIO FANOVE: Kao da je klon svog oca iz mlađih dana, sličnost je šokantna! (FOTO)

Raferti Lou je takođe glumac poput tate.

15.06.2024 20:20

SIN SLAVNOG GLUMCA ZBUNIO FANOVE: Kao da je klon svog oca iz mlađih dana, sličnost je šokantna! (FOTO)
Patricia DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Slavni glumac Džud Lou (51) nekad je bio lepotan i frajer svetskog glasa. Godine su učinile svoje, oćelavio je i od nekdašanjeg lepotana nije ostalo ništa. Ali, njegov sin Raferti Lou (27) izgleda identično kao svoj otac od pre dve, tri decenije. Sličnost je toliko velika da su fanovi često zbunjeni, jer mladi Raferti izgleda kao klon svog slavnog oca. 

Raferti, koji je započeo karijeru kao model, sada je ozbiljno zakoračio u svet glume. Njegova nedavna uloga u seriji "Masters of Air" pokazala je da je talentovan kao i njegov otac. Džud ne skriva ponos zbog glumačkog talenta svog sina.

- On je stvarno dobar. Obožavao sam ga u toj seriji - priznao je poznati tata.

Raferti, čija fizička sličnost sa ocem ostavlja gotovo bez daha, ima sve predispozicije da postane zvezda poput svog oca, ali sopstvenim talentom i trudom želi da izgradi svoj put u svetu filma.

- Uvek sam se fokusirao na to da radim ono što volim i dokazujem ljudima da sam vredan -  izjavio je Raferti.

Džud Loua je uloga u filmu "Talentovani gospodin Ripli" vinula u glumačke visine. Igtajući uz Met Dejmona i Gvinet Paltrou, Lou je posle ove uloge brzinom munje stigao na holivudsku A-listu.

- Dobro se sećam tog filma i slave koju mi je doneo. Odjednom su ljudi počeli da brinu o tome šta se dešava u mom privatnom životu. Sve to je bilo prilično mnogo da se sa svim time nosi odjednom. Gledajući unazad, stvarno sam ponosan, iako mi je čudno što je od tada prošlo 25 godina. Moj najstariji sin Raferti ima 27 godina, a ja nisam bio mnogo stariji od njega, zapravo sam bio njegovih godina kad sam snimio taj film - prisetio se Džud za People.

On je trenutno u žiži interesovanja zbog promocije svog novog filma "Firebrand" gde tumači Henrija VIII. Promenio je izgled za ulogu pustivši gustu bradu, a nosi i "lažni" stomak. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)