Zanimljivosti

NEKAD JE BIO SRCOLOMAC KOM NIKO NIJE MOGAO DA ODOLI: Sad mu je faca "izdeformisana" i sve se pitaju šta mu se desilo?

Zak Efron je usnimljen u dobrom raspoloženju u Los Anđelesu, ali je njegov lik mnogima čudan.

15.06.2024 09:43

NEKAD JE BIO SRCOLOMAC KOM NIKO NIJE MOGAO DA ODOLI: Sad mu je faca "izdeformisana" i sve se pitaju šta mu se desilo?
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznati američki glumac i pevač Zak Efron je u poslednje vreme tema mnogih medija. Iako je on davno još kao tinejdžerska zvezda 2000-ih privlačio veliku pažnju javnosti puneći stubce novina, jednako je i dalje interesantan medijima sada kada je već zreo i formiran čovek i dalje, ruku na srce, vrlo uspešan. 

Mnogi ga se sećaju kada je 2006. godine odigrao ulogu u slavnom mjuziklu  "High School Musical", a mnoge dame su ga tada smatrale jednim od najpoželjnijih frajera. Od toga je izgleda ostala samo bleda senka. Ako je suditi po fotografijama koje u poslednje vreme kruže u medijima i na raznim platformama, Zak je doživeo veliku transformaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

Američki pevač i glumac usnimljen je skoro kako napušta after party nakon premijere filma "A Family Affair" u Los Anđelesu, a uprkos tome što je izgledao vidno raspoložen, evidentno je da se glumac dosta promenio.

Iako je zadržao svoju lepotu, prelepe plave oči i tamnu kosu po kojima je prepoznatljiv, nekadašnji srcolomac je barem kako mnogi primećuju izgubio onaj šarm i prirodnost koji su ga krasili pa ga mnogi mediji iznova prozivaju da je radio estetske korekcije.

Efron je jednom prilikom priznao da je od svoje majke saznao kako je često predmet prozivki zbog navodnih plastičnih operacija, budući da glumac skoro i ne koristi internet.

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zak Efron u Los Anđelesu

On je svoj izgled, koji mnogi komentarišu već duže vreme, pravdao nezgodom koja se dogodila pre više od deset godina kada se kako je rekao okliznuo u kuhinji na mokrom podu trčeći u čarapama. Pošto je udario glavom o o grantnu fontanu, izgubio je svest. Glumac i pevač je otkrio kako je zamalo izgubio život svojom nepažnjom i da mu je tada brada bukvalno "visila" zbog čega je morao na operaciju.

Zak je u jednom intervjuu otkrio kako su mu mišići za žvakanje sa unutrašnje strane "kompenzovali povredu" zbog čega su narasli, demantujući sve glasine da je ikada posetio plastičnog hirurga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

- Da se brinem o tome šta drugi o meni misle, verovatno se nikada ne bih bavio ovim poslom - rekao je on tom prilikom.

Glumac je poslednjih godina dospeo u žižu javnosti jer je promenio život iz korena. Odselio se iz Holivuda zbog navodno užurbanog i nezdravog načina života i zasićenosti, a utočište je pronašao u Australiji. Pre nego što je kupio nekretninu, navodno je izvesno vreme živeo u kombiju, a ono što ga posebno prati je njegova, sad već okončana veza sa konobaricom. Mnogi tvrde da je razlog raskida bilo to što je ona vršila pritisak na njega da je ubaci da glumi u seriju u kojoj je on imao angažman, međutim glumac je kasnije demantovao takve navode, rekavši da su se razišli bez ikakve drame.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)