Zanimljivosti

ŽENE SRPSKIH FUDBALERA KIDAJU NA MREŽAMA: Lepotice koje same zarađuju i imaju armiju fanova (FOTO)

"Orlovi" su slabi na manekenke, pevačice i blogerke.

13.06.2024 20:20

ŽENE SRPSKIH FUDBALERA KIDAJU NA MREŽAMA: Lepotice koje same zarađuju i imaju armiju fanova (FOTO)
Instagram.com, ATA Images, Shutterstock

Evropsko prvenstvo u fudbalu počinje sutra u Nemačkoj i trajaće do 14. jula. Srpska repezentacija ispraćena je sa velikim nadama, a njima su najveća podrška njihovi najmiliji pre svega žene i porodica.

Srpski "orlovi" slabi su na lepotice, pa su se mahom ženili manekenkama. Žene srpskih fudbalera izuzetno su popularne na društvenim mrežama, imaju armiju fanova, pa popularnost koriste i za zaradu. Naravno, ne zarađuju ni blizu kao njihovi muževi posebno oni koji igraju u velikim evropskim klubovima i inkasiraju milionske svote.

Ovo je top 5 najuspešnijih žena srpskih orlova.

1. Anastasija Ražnatović 

Anastasija Ražnatović, supruga Nemanje Gudelja i ćerka folk zvezde Cece Ražnatović odrasla je u svili i kadifi. Poput majke započela je muzičku karijeru i kako su pisali mediji za tri godine zaradila je oko pola miliona evra mahom od Youtuba. Ona ima 1 mlion pratilaca na društvenim mrežama, pa ukoliko nešto reklamira budite sigurno da je to i masno nasplatila. Par živi u Sevilji, a Anastasija je zapostavila pevačku karijeru kako bi se posvetila Nemanji i podržala ga u fudbalskoj karijeri.

2. Sofija Milošević

Atraktivna Sofija godinama se bavila manekenstvom u Srbiji i inostranstvu, a radila je kampanje za Dizel i Džeremi Skot u Milanu i Njujorku. Nežna plavuša oduvek je bila slaba na fudbalere, pa ne čudi što je porodično gnezdo svila uz napadača Luku Jovića koji igra za Milan. Par ima dva sina Alekseja i Teodora, pa je Sofija preokupirana porodičnim i obavezama oko sinova. Na Instagramu je prati oko 587.000 pratilaca. Ona ima i svoju modnu liniju, a smatra da je neukusno pričati o novcu i zaradama.

3. Đina Petrović

Supruga golmana Đorđa Petrovića koji igra za Čelsi pokrenula i svoj modni brend odeće. Ova lepotica je 2021, proglašena za Mis Srbije, a predstavljala je našu zemlju na svetskom takmičenju na Filipinima.

- O ovome sam sanjala, moj san je postao java - rekla je ona tada.
Par očekuje svoje prvo dete krajem leta. 

4. Ana Rajković 

Žena golmana Predraga Rajkovića popularnost je stekla kao manekenka, a nakon udaje više se povestila modnom dizajnu. Ana je i preduzetnica, pa je pokrenula brend kvalitetne dečje obuće koje kako kaže nema u našoj zemlji. Ipak, kako je više puta naglašavala suprug i sinovi Relja i Tadija su joj uvek na prvom mestu.

5. Natalija Ilić

Natalija supruga Sergej Milinković Savić važi za najlepšu ženu srpskih fudbalera. Sa čelično plavim očima i magičnim pogledom nikog ne ostavlja ravnodušnim. Ranije je bila blogerka, ali je nedavno na svet donela ćerkicu Irinu, pa se posvetila detetu. 
Natalija je prilično misteriozna, ne priča o privatnom životu, posebno ne o bogatstvu svog supruga koji je jedan od najplaćenijih srpskih fudbalera svih vremena.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

sonja

14.06.2024 08:18

Boze sacuvaj na sta lice... sve su iste

Dansi

14.06.2024 09:28

Mnogo bi bolje bilo da njihovi supruzi kidaju na terenu...

azzuro

14.06.2024 10:27

Da,baš kidaju kao što i naši fudbaleri kidaju,smešno.....