Zanimljivosti

U OVOJ HALJINI SE UDALA ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Idealna je za crkveno venčanje, ali jedno su svi primetili (FOTO)

Evo šta je nosila Cecina ćerka.

28.05.2024 14:41

U OVOJ HALJINI SE UDALA  ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Idealna je za crkveno venčanje, ali jedno su svi primetili (FOTO)
instagram

Danas je i pred Bogom ozvaničena ljubavna priča između Anastasije Ražnatović, mlade muzičke zvezde, i fudbalera španske Sevilje i reprezentacije Srbije, Nemanje Gudelja. Ceremoniji venčanja prisustvovale su porodice Ražnatović i Gudelj, koje su s oduševljenjem dočekale ovaj poseban trenutak.

Anastasija je zasijala u haljini od krem satena, birajući pažljivo svoj izgled za ovu važnu priliku, dok se Nemanja odlučio za opuštenu kombinaciju koja je odražavala njegovu sportsku eleganciju.

Tajno građansko venčanje upriličeno je u prisustvu najbližih članova porodica, Ražnatovića i Gudelja, kao i njihovih kumova, dodajući intimnost ovom svečanom činu.

 

Ovo nije prvo venčanje za Anastasiju i Nemanju, budući da su se već 14. jula prošle godine venčali crkveno. Tada je Anastasija takođe odlučila da izbegne klasičnu venčanicu, birajući dugu belu asimetričnu haljinu inspirisanu stilom grčke boginje, koja je isticala njen sofisticirani ukus.

instagram

Ovu venčanicu je Anastasija prošle godine nosila

Haljina, komad brenda Lanvin, naglašavala je njenu eleganciju, dok je svoj izgled upotpunila belim sandalama s visokom štiklom i diskretnim nakitom.

Ova dva venčanja predstavljaju dva važna trenutka u njihovom životu, simbolizujući njihovu ljubav i spremnost da zajedno koračaju kroz život. Neka njihova ljubavna priča nastavi da inspiriše i raznosi pozitivnu energiju među svima koji ih prate.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)