Zanimljivosti

ANASTASIJA se zapalila u ŠPANIJI! Pevačica fotografijom iznenadila pratioce, svi su gledali samo u njen kupaći, a onda je usledio smeh! (FOTO)

Mlada Ražnatovićeva se trenutno nalazi na odmoru na Ibici, a svoj peh prilikom sunčanja je na duhovit način podelila sa fanovima.

17.06.2022 18:00

ANASTASIJA se zapalila u ŠPANIJI! Pevačica fotografijom iznenadila pratioce, svi su gledali samo u njen kupaći, a onda je usledio smeh! (FOTO)
Tanjug/AP

I zvezdama se dešavaju iste nezgodacije na moru kao i svima nama. Tako je Anastasija Ražnatović na društvenoj mreži Instagram sa svojim pratiocima podelila šta je zadesilo na odmoru u Španiji, a portal Srećna Republika vam otkriva čime je to od srca nasmejala sve svoje fanove.

Naime, dok je uživala na Ibici nju je jako špansko sunce zakačilo malo jače, te se putem Instagram storija “pohvalila” kako je malo crvena. Ona je duhovito naglasila reč "malo" i pokazala da je lafčina i da i te kako ume da se našali na sopstveni račun.

Instagram stories/printscreen- raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović na odmoru

Ipak, već sledećeg dana situacija se izgleda promenila, te je zgodna Tasa u vatreno crvenom bikiniju pokazala kako ju je sunce dobrano opržilo, pa je na svoj stori dodala opis “prepečena” uz emotikon plamička. I pored velikih naočara i širokog slamnatog šešira, izleda da su zraci ipak bili neumoljivi.

Instagram stories/printscreen- raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović u Španiji

U situaciji koja je ne baš tako prijatna, mlada pevačica je pokazala svoj fantastični smisao za humor, koji ni jarki sunčevi zraci nisu uspeli da pobede. Pored toga, sasvim smo sigurni da je upravo Anastasijina savršena figura privukla mnogo veću pažnju na tom snimku, te se taj emotikom plamička svakako našao na pravom mestu.

Mnoge je ovaj potez Anastasije Ražnatović oduševio, budući da je svima pokazala da ume da se izdigne iznad situacije i da se pritom našali na sopstveni račun.  

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)