Zanimljivosti

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ pomerila granice, odmah reagovao i Gudelj! Zbog ovoga je sve ostavila bez reči! (FOTO)

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović ovih dana pleni na mnogim gradskim dešavanjima, a tako je bilo i početkom nedelje na jednom događaju sa kog je sa svojim fanovima podelila utiske.

01.06.2022 15:00

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ pomerila granice, odmah reagovao i Gudelj! Zbog ovoga je sve ostavila bez reči! (FOTO)
Tanjug/AP

Anastasija Ražnatović ovih dana stiže apsolutno sve. Uspela je da na pompezan način proslavi svoj rođendan, otvori salon lepote, skokne do Barselone, a uredno se odaziva i pozivima medijskih kuća da da  intervjue, učestvujući istovremeno i na gotovo svim važnijim gradskim dešavanjima.

U tim prilima ona gotovo uvek privlači pažnju svih, pa je tako bilo i na jednom dešavanju početkom nedelje kada je pokazala kako se nosi odelo koje je apsolutni hit ove sezone. Međutim, njeno odelo je još posebnije zbog dezena, ali i činjenice da se sastoji od tri dela.

Uz fotografiju koju je objavila na Instagramu Anastasija je na jednostavan način opisala svoju modnu kombinaciju, ali i očigledno otkrila u kakvom je raspoloženju.    

- Cvetne vibracije - napisala je ona.  

Anastasijin komplet se sastoji od uskih pantalona visokog struka, topa i sakoa. Boja cveća koja preovladava je narandžasto-crvena, pri čemu se u značajnoj meri pojavljuje i pastelno roze.

Uz celu kombinaciju, koja joj savršeno pristaje, Ražnatovićeva je ponela crne sandale i istu takvu torbu.

Vidno preplanuli ten je istakla golim ramenima skinuvši kasnije sako, a kosu je uredila popularnim talasima.

Što se tiče šminke, popularna pevačica se odlučila za "smouki ajs", koji na njen osunčani ten savršeno ide, a koji je upotpunila neutralnim karminom boje kože.

Pevačica je čitave večeri bila nasmejana i blistala je, a razlog za njen sjaj je verovatno i fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj sa kojim je sada već 2 meseca u vezi.

On je i prvi koji je prokomentarisao njen stajling, na koji mu je ona laskavo odgovorila.

- Moj kul dečko - navela je Anastasija. 

Komentari podrške su preplavili njenu objavu u vidu srca i gromova.

- Prelepa devojka -

- Goriš -

- Sviđa mi se kombinacija - bile su samo neke od reakcija.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)