Zanimljivosti

TOM BREJDI STAVIO METU NA LEĐA ŽIZELINOG NOVOG DEČKA: Sad se slabije viđaju, a ona je slomljena - i za sve krivi bivšeg

Slavna manekenka nije očekivala ovakav udar na svoju novu vezu.

14.06.2024 11:42

TOM BREJDI STAVIO METU NA LEĐA ŽIZELINOG NOVOG DEČKA: Sad se slabije viđaju, a ona je slomljena - i za sve krivi bivšeg
Dani Raddi / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekadašnji Viktorijin anđeo i 43-godišnja manekenka Žizel Bundšen navodno je pred raskidom sa svojim partnerom trenerom džijudžice, Žoakimom Valenteom. Nekadašnja manekenka je navodno ponovo solo, pošto je javnost nije videla skoro dva meseca sa instruktorom vežbanja. 

Žizel i njen mlađi partner su ranije ove godine bili nerazdvojni na Floridi dok su bili viđeni kako u teretani tako i na večerama na kojima su delovali zaljubljeno.  Ipak, kako je romansa dospela u javnost došlo je i do stresa zbog čega je ona počela sporije da napreduje. Tome u prilog ide i nedavno pojavljivanje Žizelinog bivšeg partnera Toma Brejdija koji se pojavio u Netfliksovom emisiji "The Roast of Tom Brady" (Pečenje Toma Bredija) a to je uključivalo i nekoliko javnih priča o vezi manekenke i Žoakima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

- Previše pažnje je bilo za njega. Žoakim je običan momak. Nije navikao na svu pažnju koju dobija. On je postao predmet šale. Ljudi ga stalno pitaju da li je on razlog njihovog razvoda. Mrzeo je to - kaže neimenovani izvor za Dailymail.

Sa druge strane, Žizel smatra da se Tom nije previše oglašavao i provocirao, njena veza bi bila stabilnija sa Žoakimom. 

- Ona za pauzu krivi Toma. Pristajanjem da provocira i da se šali, on je u suštini stavio metu na Žoakima - rekao je Žizelin predstavnik za taj portal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Manekenka je navodno bila ljuta i razočarana zbog viceva koji su se odnosili na nju i na grubo spominjanje njene veze sa instruktorom borilačkih veština. Ranije je izvor za "People" rekao da je Žizel besna i duboko razočarana zbog nepoštovanja njene porodice u toj večernoj emisiji.

- Žizelin prioritet je da podrži svoju decu koja su pogođena neodgovornim sadržajem koji je emitovan - dodao je insajder.

Iako je par počeo da se zabavlja još pre godinu dana, poslednji put su viđeni zajedno pre dva meseca na Floridi. Ona je početkom ove godine za Newyork Times potvrdila svoju vezu sa 34 - godišnjim Žoakimom, negirajući to da je varala bivšeg supruga. 

- Ovo je nešto što se dešava mnogim ženama koje se okrivljuju kada imaju hrabrosti da napuste nezdravu vezu i etiketiraju se kao neverne - rekla je ona u tom intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Žizel i njen bivši suprug Brejdi su se upoznali 2006. godine, a venčali tri godine kasnije. Iz braka imaju dvoje dece: sina Benjamina i ćerku Vvijan. Brejdi je ipak priznao da je zažalio zbog "pečenja" na Netfliksu jer su i njegova deca bila pogođena neslanim šalama.

Atraktivna Brazilka iza sebe ima uspešnu karijeru i bila je zaštitno lice mnogih reklama i poznatih modnih brendova, kraseći naslovnice najprestižnijih magazina.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)