Zanimljivosti

DŽENIFER OPET S BENOM, PORODICA BESNA: Neće da čuju za glumca, pokušavaju da je urazume

Oni veruju da bi uz terapiju Džej Lo uspela da prevaziđe rastanak sa Aflekom.

13.06.2024 22:01

DŽENIFER OPET S BENOM, PORODICA BESNA: Neće da čuju za glumca, pokušavaju da je urazume
Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez na sve moguće načine se bori  i pokušava da sačuva brak sa Benom Aflekom. U jeku priča o njihovom razvodu slavna glumica i pevačica je snimljena kako napušta njegovu kuću sa osmehom nakon što je prisustvovala proslavi diplomiranja njegovog sina Semjuela. 

Dženifer je viđena kako izlazi iz kuće svog, još uvek zakonitog muža, sa osmehom na licu oko 22 sata u sredu uveče. Ona je ranije tog popodneva prisustvovala ceremoniji sa Benom, Dženifer Garner i Benovom mamom Kris. Ona je u Benovu kuću došla sa nečim što je izgledalo kao torbu sa osnovnim potrepštinama, ali nije prenoćila.

Paparaci ih prate u stopu

Razvod slavnog para je u žiži javnosti, pa paparaci prate svaki njihov korak. Kako piše Daily mail, njena porodica pokušava da je urazumi da prihvati i shvati da je njenom braku došao kraj.

- Dženi se oslanja na majku, sestre i svoju decu dok Benu utehu pruža prijatelj i kolega Met Dejmon. Nema sumnje da će njene sestre Linda i Lesli  igrati veliku ulogu u podršci Lopezovoj. Njena porodica se okrenula protiv problematičnog glumca. Jasno im  je da on više ne želi da bude s njom u braku, sad pokušavaju da je urazume da prihvati istinu o situaciji i veruju da bi uz terapiju mogla uspeti - ispričao je za Daily mail izvor blizak porodici Dženifer Lopez.

Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez još uvek ne može da se pomiri sa krahom braka sa Benom Aflekom

 

Slavna pevačica uvek je isticala da joj je podrška porodice najvažnija, a svoje sestre i majku je opisivala kao najbolje prijateljice. Dženifer, Linda i Lesli su odrasle u Bronksu, u Njujorku sa roditeljima Lupe i Dejvidom.

Govoreći u jednoj emisiji pre četiri godine, Džej Lo je otkrila da su ona i njene sestre delile krevet kada su bile deca, jer porodica nije imala mnogo novca. Ona je rekla da su obe njene sestre izuzetno talentovane za muziku. 

- Ljubav prema muzici sve smo nasledile od naše mame - rekla je tada ona.

Lesli, koja je dve godine starija od Dženifer je profesorka muzike i još uvek živi u Bronksu. 
Kako je svojevremeno pisao časopis People, Lesli peva od svoje 16. godine i tokom školovanja je imala nekoliko scenskih uloga.

Studirala je operu i mjuzikl, a i danas peva u raznim horovima. Međutim, za razliku od mlađe sestre nikad je nisu zanimali popularnost i svetla reflektora.

Linda je pak poznata novinarka i TV producent i bila je velika podrška sestri dok je gradila muzičku i glumačku karijeru. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)