Zanimljivosti

CURE DETALJI O RAZLAZU POZNATOG PARA: Usred bračnih problema sad i ovo - definitivan kraj na pomolu?

Ben se navodno iselio iz zajedničkog doma 15. maja.

09.06.2024 13:52

CURE DETALJI O RAZLAZU POZNATOG PARA: Usred bračnih problema sad i ovo - definitivan kraj na pomolu?
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Priče oko razvoda Dženifer Lopez i Bena Afleka se ne smiriju. Taman kad se prašna malo slegne pojave se novi dokazi da je njihovom braku došao kraj.

Nakon što se oglasila bliska prijateljica Lopezove koja tvrdi da će se slavna pevačica i glumica boriti za svoj brak, sad su se pojavili novi dokazi da je čuveni par, po svemu sudeći, ipak na korak od razvoda. Detalji o njihovom razlazu cure na sve strane, pa je nemoguće sakriti šta se događa.

Kako piše InTouch, Ben i Dženifer pokušavaju da prodaju zajedničku kuću koju su kupili pre samo godinu dana i u kojoj su svili svoje porodično gnezdo. Kako otkrivaju izvori bliski jednoj od najpoznatijih agencija za nekretnine U Los Anđelesu, saradnici slavne pevačice su ih kontaktirala pre otprilike dve nedelje sa ponudom za prodaju kuće

Dženifer i Ben traže 65 miliona dolara za svoj raskošni doma, a ponuda za sad nije bilo. Istovremeno, latino zvezda je već u potrazi za novom kućom i navodno razgleda nekretnine na Beverli Hilsu.

Tanjug/AP

Par navodno prodaje zajedničku kuću za 65 miliona dolara

Kako piše ovaj portal, poznati par je gotovo 2 godine sam tražio svoj dom. Razgledali su lukuszne nekretnine i prošle godine u maju odluka je pala na raskošnu vilu koju su platili 61 milion dolara.

Kuća ima 12 spavaćih soba, 24 kupatila i 15 kamina, kao i sportski objekat od 5.000 kvadratnih metara, raskošan bazen, pozorište, frizerski i salon za nokte, saunu, sobu za masažu i viski salon.

Glasine o njihovim bračnim problemima počeli su krajem marta kad su poslednji put slikani zajedno. Upravo prema pisanju InToucha Ben se navodno iz zajedničkog doma iselio 15. maja. Izvor blizak glumcu navodi za ovaj portal da se Ben fokusirao na decu koju je dobio u braku sa Dženifer Garner.

- On pokušava da zaštiti decu. Veruje da ukoliko ostane sa Džen to bi moglo da ih uništi - rekao je navodno blizak izvor poznatom glumcu za  InTouch. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)