Zanimljivosti

ČUVENI GLUMAC STIŽE U SRBIJU NIKAD LEPŠI: Fanovi osuli paljbu po njegovoj devojci - ona mu dođe kao baba! (FOTO)

On svoju izabranicu smatra "retkim draguljem".

02.06.2024 09:42

ČUVENI GLUMAC STIŽE U SRBIJU NIKAD LEPŠI: Fanovi osuli paljbu po njegovoj devojci - ona mu dođe kao baba! (FOTO)
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Glumac Kijanu Rivs (59) važi za jednog od najlepših i najatalentovanijih glumaca Holivuda, veliki humanista i neko ko privatan život drži podalje od javnosti. Posle više tragedija koje je doživeo godinama je samovao, a šok usledio kada je pre četiri i po godine obelodanio vezu sa umetnicom Aleksandrom Grant (51). 

Iako je mlađa od njega 8 godina, ona zbog sede kose koju ne farba izgleda starije, pa obožavaoci čuvenog Nea iz trilogije "Matriks" i Džona Vika iz istoimenog serijala filmova ne kriju razočarenje njegovim izborom devojke. Mnogi su očekivali da za ruku vodi neku lepoticu, a ne ženu koja, ne samo što se ne može pohvaliti lepotom, vitkim telom ili stilom, već je odavno rekla zbogom i farbanju, pa više izgleda kao njegova mama nego životna saputnica. 

Kijanu sa svojim bendom Dogstar, u kom svira bas gitaru, dolazi u Srbiju na Arsenal Festa 2024. koji će biti održan od 27. do 29. juna u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu.

Ali, to ni najmanje nije uticalo na Rivsa i čini se da je par zaljubljen kao prvog dana. Tako su nedavno osvanule njihove fotografije iz popularnog restorana u Santa Moniki, Los Anđelosu, gde se okupljaju holivudske zvezde. Kijanu izgleda kao da ni godinu nije ostario od početka karijere, iako za koji mesec zvanično ulazi u sedmu deceniju. Jedino što je primetno je da je njegova brada delimično seda, ali to mu je samo još više dalo na šarmu.

Glumac je nosio teget odelo u vidu pantalona i sakoa koji mu je savršenso stajao, dok je ispod imao crni džemper, a preko je vezao i sivo-crni šal. Celu kombinaciju tamne boje "razbio" je dubokim cipelama na pertlanje u svetlobraon boji.

Aleksandra je ponela prilično mladalačku kombinaciju za svoje godine. Tako je obukla crno-srebrnu mini haljinu, ispod koje je nosila crne helanke i antilop crne ravne čizme preko kolena.

 

 

Objava je naišla na više od 12.000 sviđanja na Instagramu, a komentari su se smenjivali.

- Gospode Bože, on je i dalje tako “prokleto zgodan”!

- Ovo je ono što želimo da vidimo. Stariji muškarac koji se zabavalja sa starijom ženom, a ne klinkom koja ćerka može da mu bude.

- Ona je veoma intelignetna žena koja ne teži da bude se*sipilna po svaku cenu.

- Ma, ona mu dođe kao baba! Ne razumem šta vidi na njoj.

- Veoma hrabar potez od nje što se ne farba.

- Skoro deceniju je mlađa od njega, a izgleda mnogo starije zbog te kose!

- Meni je on još više privlačan što je za partnerku izabrao prosečnu, normalnu ženu, a ne mlađu manekenku.

 

 

Podsećamo par se upoznao pre pet godina tokom saradanje na dve knjige koje je Kijanu napisao, a Grantova ilustrovala. Izvor blizak paru izjavio je za People da je ovo najpozitivnija i najzabavnija veza u kojoj je glumac ikada bio i da naziva Aleksandru "retkim draguljem".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)