Zanimljivosti

LUKASA JE VOLELA I IZA KAMERA! Bila je fatalna Žade u brazilskoj seriji, a uprkos ljubavnim brodolomima izgleda kao avion!

I u privatnom životu je bila zavodnica i imala više kratkih veza i brakova.

01.06.2024 16:32

LUKASA JE VOLELA I IZA KAMERA! Bila je fatalna Žade u brazilskoj seriji, a uprkos ljubavnim brodolomima izgleda kao avion!
Printscreen/youtube/ @gunelqemberl

Žade je u poznatoj brazilskoj seriji "Zabranjena ljubav" mnoge držala pored ekrana u tačno određeno vreme, očaravajući ih prelepim očima koje je posebno isticala šminkom. Poznata brazilska serija prikazivala se kod nas početkom 2000-ih a fatalnu crnku pamte mnogi, a posebno junaci te serije.

Bila je poznata po neukrotivoj prirodi kao i vragolastom osmehu na koji niko nije bio imun. Brazilska glumica Antonela Đovani, savršeno je odglumila heroinu ove serije koja se borila između dva sveta, dve kulture i vere, jer je rođenjem muslimanka odrasla u Zapadnoj kulturi koju je mahom dosta prihvatila. Po povratku u rodni Maroko, grad Fes nakon smrti svojih roditelja, došla je je u kuću svojih bliskih rođaka koji su preuzeli odgovornost da brinu o njoj. 

Sticajem okolnosti zaljubila se u sina porodičnih prijatelja njenog rođaka Alija u Lukasa, sa kojim je kasnije ostvarila tajnu ali zabranjenu ljubav. Pošto ona nije opstala a putevi su im se razišli svako od njih je zasnovao svoju porodicu daleko od onog drugog na različitim kontinetima, međutim emocije su ostale a serija je imala i srećan kraj kada se ovaj par napokon ponovo spojio.

Lukasa je zavolela i van ekrana

Iako mnogi misle da su telenovele puka mašta i scenario kreativnih ljudi iz filmske industrije, bajke zaista postoje i u stvarnosti. Naime sada 48-godišnja glumica i brazilski glumac Muriljo Benisi koji je u seriji glumio neodoljivog Lukasa, su ostvarili vezu a kasnije i brak i van filmskog platna, vrlo brzo nakon serije. Oni su bili jedan od najpopularnijih parova u toj zemlji a iz bračne zajednice dobili su sina Pjetra 2005. godine ali porodična idila nije dugo trajala jer su se oni razišli ubrzo, nakon svega par meseci.

Par je ljubavi dao nekoliko puta šansu. Rastajali su se i 2004. godine pa ponovo pomirili, nakon čega su dobili dete. Ubrzo se par i razišao pa je filmska idila prenesena u stvarnost, bila okončana. Bivši supružnici nisu stavili tačku na svoj odnos u prijateljskom tonu već je bilo iznošenja prljavog veša i optužbi jedno na račun drugoga. Uprkos takvim informacijama koje su plasirali mediji glumica je pokazala da su "ratne sekire" zakopane barem ako je suditi po jednoj skorijoj objavi u kojoj se on pojavljuje i gde najavljuju seriju koja će biti na malim ekranima.

Drugi ljubavni brodolomi

Antonelijeva je i kasnije u svom privatnom životu bila zavodnica i osvajala je srca drugih muškaraca, međutim, njene veze nisu dugo trajale. Posle raskida sa svojim kolegom sa seta, zabavljala se sa biznismenom Alešandreom Asiolijem sa kojim veza nije opstala.

Bila je kratko verena za Roberta Lokasija ali je ta romansa trajala četiri meseca. Nekoliko godina kasnije je ponovo stala pred matičara sa rediteljem Leonardom Nogeirom. Iz tog braka par ima dve bliznakinje. Prvi brak je glumica sklopila 2000. godine sa Rikardom Medinom ali je on navodno bio završen zbog njene veze sa Muriljem Benisijem (Lukasom). 

Danas izgleda bolje nego ikad

Fatalna Žade je i dalje u svetu glume a paralelno se bavi režijom. Aktivna je na društvenim mrežama i prati je 20,1 milion ljudi. Više nije brineta već tamnosmeđa, međutim ono što su i njeni fanovi ali i oni koji su je videli nakon dugo vremena primetili, jeste da ona izgleda bolje nego ikada i da je poput "dobrog vina", starija, ali mnogo lepša.

Glumicu i dalje krasi zavodljivi pogled i blistav osmeh kojim je i osvojila svoju publiku širom sveta, pa sigurno u budućnosti ukrade nekom novom muškarcu srce.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)