Tetka Saveta

DA LI OSTAVITE PRLJAVE SUDOVE I ODETE NA SPAVANJE? Postoji jedan razlog zašto to nikako ne bi trebalo da radite

Evo zašto ne treba ostaviti da stoji u sudoperi.

28.05.2024 18:50

DA LI OSTAVITE PRLJAVE SUDOVE I ODETE NA SPAVANJE? Postoji jedan razlog zašto to nikako ne bi trebalo da radite
Shutterstock

Saveti za poboljšanje vašeg života i okoline uz pomoć jednostavnih principa Feng shuija transformisaće vaš dom u jezgro pozitivne Chi energije, koja bi trebalo slobodno da protiče kroz vaš privatni prostor. Chi energija donosi pozitivne vibracije mogućnosti, bogatstva, zdravlja i obilja. Ovi saveti Feng shuija su pristupačni, ne zahtevajući dodatne troškove. Većina "popravki" zahteva samo vaše vreme i fizički napor.

Mnogi ljudi preferiraju da odu na spavanje u urednom domu, pa obično ne ostavljaju nered pred spavanje. To zapravo ima smisla.

Međutim, ponekad, umor od svakodnevnih obaveza može nas sprečiti da to postignemo.

shutterstock.com

Evo zašto treba da perete sudove pre spavanja

Chi energija se blokira kada je prostor neredan. Puna ostava, ormari i fioke ometaju slobodan tok chi energije. Sortirajte svoje stvari, preuredite ih, donirajte ili se oslobodite zaboravljenih komada odeće. Ne dozvolite prljavim sudovima da se gomilaju u sudoperi i na radnoj površini. Redovno izbacujte smeće. Organizujte svoje prostorije tako da maksimalno iskoristite prostor za skladištenje.

Zašto treba da perete sudove pred spavanje

Nikada ne bi trebalo da dozvolite da vas umor ili želja za opuštanjem nadvladaju, ostavljajući obaveze za sutra, posebno pranje sudova.

Razlog za to je što prljavi sudovi u sudoperi mogu privući negativnu energiju i strah. Da biste izbegli takve situacije, najbolje je da očistite sudoperu od prljavih sudova svake večeri pred spavanje. 

Na kraju krajeva, nije li bolje dočekati čistu kuhinju ujutru, dok pijete svoju prvu jutarnju kafu?

Isprobajte ove savete i osećaćete se bolje.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)