Tetka Saveta

STIGLA SAM U HOTEL I ZATEKLA BUBE U KREVETU: Uz ovaj trik je uspela da otkrije stenice u dušeku, evo šta treba da radite

Boravak u hotelu za većinu nekada može biti traumatičan ako higijena nije na nivou.

31.05.2024 16:59

STIGLA SAM U HOTEL I ZATEKLA BUBE U KREVETU: Uz ovaj trik je uspela da otkrije stenice u dušeku, evo šta treba da radite
shutterstock.com

Putovanja su nešto što svi mi jedva iščekujemo u toku godine, kada smo slobodni i naravno kada nam to finansije dozvoljavaju. Nažalost uplaćivanje boravka na nekom mestu ne nosi nužno sa sobom uslugu koja je na visokom nivou. Često se srećemo sa nehigijenom u hotelskoj sobi, a iskustva su različita.

TikTokom kruži snimak na kojem jedna žena pokazuje kako je otkrila da stenice postoje u njenom krevetu u hotelu. Iako naizgled vaš krevet u sobi deluje komforno, sređeno i uredno, nažalost mesto ispod dušeka može da krije svašta. 

Uz pomoć pegle, žena je otkrila kako na vrlo jednostavan i lak način možete povući na površinu sve bube koje se nalaze u krevetu, zahvaljujući pari i toploti koju ona reflektuje.

 

Ona je podigla jorgan i čaršav koji su prekrivali krevet i uz pomoć pegle izvukla na površinu sve ove štetočine koje su mnogima noćna mora. Budući da često obitavaju u uglu kreveta, ona je peglom prešla na tu površinu a ubrzo i obistinila svoju sumnju. Bube su bile na površini dušeka.

 

Evo kako da znate da li su čaše čiste

Isto tako, prljave čaše su nekad uobičajena slika koju zatiču gosti u hotelu. Iako naizgled deluju oprano i čisto, činjenica je da dubinski nisu oprani i to se lako može utvrditi. Ona je pokazala da uz pomoć ubrus papira možete sami da proverite svoju sumnju. Neophodno je da se vrh čaše prisloni na papir i obrne naopačke.

Ukoliko se papir ne zadržava na čaši već nesmetano pada, čaše su čiste. U drugom slučaju papir se lepi za ivicu stakla, zbog čega je i više nego jasno da čaše nisu dobro oprane.

Ovaj video u kojem žena deli kratke i jednostavne savete podelio je na TikToku korisnik pod imenom CLTGuy76, pokazujući svoju reakciju odnosno iznenađenje novim saznanjem.

Korisnici mreže su bili zgroženi ovom informacijom ali su joj neki i zahvalili.

- Nikada više neću odsedati u hotelu više. Spavaću u kolima!

- Evo trika, spavajte u kolima i sačuvajte novac za luksuzan hotel!

- Odsedao sam u stotine hotela ali te bube su precenjene.

- Novi strah je upravo otključan - bili su neki od komentara.

Mnogi su poručili ženi da ne žele da veruju kako je ista situacija u svim hotelima i da nisu potpuno sigurni da li će istim očima gledati i krevet i sobe u kojima budu odsedali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)