Moda

STAJLING LENE KOVAČEVIĆ ŠOKIRAO FANOVE: Novim izdanjem oduvala sve, poželećete ove komade u svom ormanu!

Pevačica je poznata po sofisticiranosti i eleganiciji, a u tome nije omašila ni ovaj put.

14.06.2024 14:55

STAJLING LENE KOVAČEVIĆ ŠOKIRAO FANOVE: Novim izdanjem oduvala sve, poželećete ove komade u svom ormanu!
Antonio Ahel/ATAImages

Lena Kovačević je s razlogom jedna od naših najlepših dama sa javne scene, a taj epitet nosi jer se za nju uvek vezuje prefinjenost i elegancija. Budući da ona ima istančan ukus i da ide u stopu sa svetskim trendovima, još jednom je pokazala da o njenom istančanom ukusu za modu ne treba posebno govoriti. 

Još jednom u nizu ona je svoje pratioce oduševila nesvakidašnjim izdanjem. Budući da smo navikli da je viđamo u nežnim i elegantnim autfitima poput haljina ili suknji, novo izdanje poznate pevačice je opčinilo ljude na društvenim mrežama. 

Lena je za posebnu čestitku za Spasovdan koju je uputila putem Instagrama, odlučila da obuče roze odelo, pokazavši da i te kako ume da iznese i taj stil i da prati svetske trendove. Uparivši prelepo elegantno, a ležerno odelo sa cipelama u istoj nijansi i istim takvim karminom, Lena se nasmešila sa jedne beogradske terase uputivši čestitku za gradsku slavu.

Cipele su izgledale bajkovito sa mašnom koja je bila optočena cirkonima. Iako je bio monohromatski stil i jedna boja koja je definisala njen stajling, crna dugmad su napravila kontrast tako da je njena odevna kombinacija bila još efektnija. Razbarušena plava kosa Leni je dala mladalački izgled isprativši njenu pozitivnu energiju kojom zrači.

Fotografija je naišla na pozitivne reakcije njenih pratilaca.

- Prelepa dama.

- Hram lepote.

- Prelepa, pretalentovana dama - bili su neki od komentara.

Pevačicu na Instagramu prati 283.000 ljudi, a ona često obaveštava svoje pratioce kako o svojim nastupima i novim pesmama tako i ponekad o svojoj nekoj aktivnosti iz privatnog života. Pevačica važi za jednu od skromnijih dama na estradi, jer svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a osim toga u odevanju je prate visok stil i elegancija koji nikada nisu prešli granicu dobrog ukusa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)