Moda

KRALJICA LETICIJA ODUVALA PRISUTNE U BELOM KOMPLETU: Pojavila se bez muža i nasmejana, a ovaj detalj je sve očarao!

Ponovo je potvrdila da je dama od stila koja diktira trendove.

13.06.2024 18:50

KRALJICA LETICIJA ODUVALA PRISUTNE U BELOM KOMPLETU: Pojavila se bez muža i nasmejana, a ovaj detalj je sve očarao!
IZVOR-R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Španska kraljica Leticija (51) supruga španskog kralja Felipea VI, važi za damu od stila koja diktira modne trendove. Gotovo je nepogrešiva posebno kad su u pitanju zvanične dužnosti. 

Leticija je ponovo održala modnu lekciju u fenomenalnom belom kompletu u kome se pojavila na sastanku Administrativnog saveta studentskog doma (Patronato de la Residencia de Estudiantes) koji je odražan u Madridu.

Kao pokrovitelj jedne od najvažnijih kulturnih institucija u Španiji, ona je presedavala sastankom.
Za ovu priliku Leticija je odabrala belu čipkanu bluzu španskog proizvođača Uterque Lace i Ruffles Linen koji je postao deo brenda Masimo Duti, piše Daily mail.

Ovo nije prvi put da kraljica nosi ovu romantičnu bluzu koju je prvi put pokazala 2021. zato što želi da istakne da svaki komad garderobe može da se nosi više puta, čak i neko ko je njenog kraljevskog renomea.

Romantičnu čipkanu bluzu je uparila sa belim, letnjim pantalonama koje su istakle njen vitak stas, a umesto štikli obula je bele patike. Kosu je pustila slobodno da pada, dok je na licu imala minimalno šminke čime je dodatno istakla svoj sveden i ležeran stil. 

Španska kraljica se pojavila bez supruga što je dodatno podgrejalo tračeve da u njihovom braku ne cvetaju ruže, posebno nakon brojnih glasina o njenom navodnom neverstvu. 

Međutim, Leticija bila raspoložena i nasmejana što se nikako ne uklapa u izgled žene koja ima bračne probleme. Osim toga, kralj Felepe i kraljica Leticija su nedavno pozirali u raskošnom vrtu palate sa ćerkama princezama Leonir i Sofija od Španije povodom 20 godina braka. 

O njenim navodnim prevarama u knjizi "Leticijina tišina" pisao je novinar i publicista Haime Penjafiel koja je objavljena prošle nedelje u Španiji. On tvrdi ne samo da je Leticija varala kralja već da je Felipe znao za njene vanbračne avanture i da ga je to potpuno slomilo. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)