Kosa

KRALJICA LETICIJA IMA NOVU FRIZURU: Promena koju je napravila savršeno pristaje ženama starijim od 50 godina

Supruga španskog kralja Felipea VI odlučila se na drastičan korak akd je reč o imidžu.

29.02.2024 11:38

KRALJICA LETICIJA IMA NOVU FRIZURU: Promena koju je napravila savršeno pristaje ženama starijim od 50 godina
Credit: AGENCE / Bestimage / Profimedia

Kraljica Leticija, supruga španskog kralja Felipea VI, važi za damu od stila koja diktira modne trendove. Pored toga što njena modna izdanja mnoge dame žele da kopiraju, jer su u isto vreme i svedena i efektna, supruga španskog kralja je mnogima uzor i kad je u pitanju frizura.

Kraljic Leticija priredila je veliko vizualno iznenađenje prilikom dočeka paragvajskog predsednika i njegove supruge koji su u zvaničnoj poseti Španiji. Sa suprugom, kraljem Felipeom VI lepa Leticija dočekala je goste i tom prilikom pokazala novu frizuru.

Tanjug/AP

Kraljica Leticija dugo je nosila dužu kosu, a sad se odlučila na promenu

 

Posle više godina negovanja duge kose koja je bila njen zaštitni znak, supruga španskog kralja odlučila je da napravi promenu. U dogovoru sa frizerom Luzom Valerom skratila je kosu do ramena, pa sada sa malo dužim bobom izgleda trendi. Ranijih godina, kraljica Leticija preferirala je blage talase na kosi koja joj je dopirala skoro do polovine leđa. Sada, posle šišanja, kosa joj doseže tek do ramena, čineći da izgleda svežije i mlađe.

Kad je reč o izboru garderobe, supruga španskog kralja ostala je verna starom stilu. Prilikom dočeka paragvajskog predsednika i njegove supruge kraljica Leticija bila je odevena u odelo zeleno-sive nijanse, a sako koji je ponela imao je duplo kopčanje. Savršeno ukrojene pantalone istakle su njenu vitku figuru.

Uz ovo odelo kraljica Leticija ponela je crne cipele sa štiklom, a novu frizuru je dodatno istakla jednostavnim naušnicama u obliku alki. Standardno, opredelila se za svedenu šminku.

Nova frizura kraljice Leticije je, smatraju stilisti, izvanredna za žene koje su premašile 50 godina života. Kraće vlasi podmlađuju, osvežavaju lice i pružaju više mogućnosti za oblikovanje frizure - od peglanja kose, preko klasičnog feniranja, do uvijanja u lokne.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)