Zanimljivosti

KRALJICI SEVNUO DONJI VEŠ: Mediji bruje o ovom promašaju elegantne Leticije, nije ni slutila šta se dešava sa njenom haljinom! (FOTO)

Španska kraljica je za obeleževanje 200 godina postojanja Ateneo univerziteta u Madridu odabrala tamno plavu dugačku haljinu sa krupnim belim cvetovima, ali nije računala na jedan detalj.

13.04.2023 20:01

KRALJICI SEVNUO DONJI VEŠ: Mediji bruje o ovom promašaju elegantne Leticije, nije ni slutila šta se dešava sa njenom haljinom! (FOTO)
Tanjug/AP

Španska kraljica Leticija (50) važi za damu od stila koja izuzetno vodi računa o tome kako se pojavljuje u javnosti. Ali, greške se dešavaju i njoj iako to na prvi pogled nije uvek vidljivo. Naime, ona je zajedno sa suprugom, kraljom Felipeom VI, prisustvovala obeležavanju 200 godina postojanja Ateneo univerziteta u Madridu, gde je ponela elegantnu, usku, tamnu haljinu, ne sluteći šta će joj se dogoditi. 

Elegancija 

Kao i uvek, Leticija je izgledala otmeno u teget haljini midi dužine sa belim cvetovima i dugačkim rukavima. Moderna, zatvorena, tamnoplava haljina i francuskim rukavima savršeno je isticala njenu vitku liniju. Haljina je ocenjena je kao prikladan autfit za radni dan dok su krupni beli cvetovi davali dozu elegancije, iako je koštala 229 evra i njeno visočanstvo je u ormaru ima od 2022.  

Međutim, problem je nastao kad su sevnuli blicevi fotoaparata koji su otkrili da kraljica ispod haljine nosi beli donji veš. Posebno jasno se video njen beli grudnjak koji se, inače, nije video u regularnim okolnostima. 

- Ovo nije prvi put da su blicevi fotoaparata prevarili kraljicu Leticiju. Zato je neophodno ispod garderobe nositi donji veš u istoj boji kao što je haljina. U ovom konkretnom slučaju da je imala teget veš, ili barem crni, ništa od ovoga se ne bi dogodilo - rekli su stilisti.

Posvećena ćerkama 

Španska kraljica je haljinu uparila sa crnom kožnom torbom brenda Mauska, "Rosario", koju ima od 2021. Kad je u pitanju obuća odlučila se za elegantne antilop cipele Karolina Herera sa špicatim vrhovima i skrivenom petom koje su u njenom cipelarniku već pet godina.

Na ušima je nosila diskretan nakit, takođe sa potpisom Karoline Herere, u obliku cveta jasmina izrađene od pozlaćenog srebra.

Kako pišu španski mediji, kraljica Leticija je u poslednjih nekoliko dana maksimalno smanjila svoje kraljevske obaveze kako bi više vremena posvetila ćerki Leonor (17). Ona studira u Britaniji i trenutno je na uskršnjem raspustu, zbog čega je doputovala u rodnu Španiju. 

Inače, kralj Felipe i kraljica leticija imaju dve ćerke, Leonor i Sofiju (15).

BONUS VIDEO:

Komentari (0)