Moda

GLUMICA OBUKLA DONJI VEŠ I ŠTIKLE PA ZAPALILA NA ULICU: Saobraćaj u kolapsu zbog njenih dugih nogu, a uskoro puni 50!

Izgleda nikad bolje!

11.06.2024 22:05

GLUMICA OBUKLA DONJI VEŠ I ŠTIKLE PA ZAPALILA NA ULICU: Saobraćaj u kolapsu zbog njenih dugih nogu, a uskoro puni 50!
Valery HACHE / AFP / Profimedia

Glumica Šarliz Teron (48) izgleda nikad bolje, pa se mnogi pitaju kako joj to polazi za rukom. Najveću pažnju izazvao je snimak koji je glumica nedavno podelila na svom Instagram nalogu, gde je prati pola miliona ljudi. U pitanju je bilo fotografisanje za Vanity Fair od strane poznatog modnog fotografa Terija Ričardsona.

Zanosna Šeron je pozirala samo u crnom donjem vešu, dok je gore imala crni sako bez brushaltera. Naredni snimci uključivali su veoma moderan jednodelni kupaći kostim koji kao da je kreiran samo za najzgodnije dame. Naime, kupaći u gornjem delu ima dve crne trake koje jedva da prekrivaju grudi, a dekolte je bukvalno do pupka. Glumica je i preko njega imala samo ogrnut crni sako i salonke veoma visokih potpetica. Kosa joj je bila stilizovana u vidu lokni, dok je od šminke dominirao bordo karmin koji joj odlično pristaje.

Fotografije su usledile i van studija, na ulicama grada, a malo je reći da je saobraćaj u tom trenutku stao. Glumici niko ne bi dao godine koje ima, dok njen svetli anđeoski ten i plava kosa izgledaju kao da prolaze test vermena, pa nisu retki komentari da Šeron izgleda kao da nije ostarila ni dana. Njene noge važe za jedne od najdužih i najzgodnijih u Holivudu.

 

 

Takođe, Šeron se pridružila sve većem broju slavnih ličnosti koje prate trend nošenja brushaltera i sakoa, ali bez majice. Ona se u veoma atraktivnoj odevnoj kombinaciji pojavila i na prvoj proslavi LGBT kinematografije i televizije koju je organizovala Critics Choice Association.

Teronova je ponela crni čipkani grudnjak, dok je preko nosila zakopčan dugi crni sako brenda Givenchy. Kombinaciju je upotpunila crna kožna mini suknja, koja se suptilno nazirala ispod ruba sakoa, a ponela je i crne kožne cipele sa kaiševima oko gležnjeva.

 

 

Trend nošenja grudnjaka bez ikakve majice, je prvobitno popularizovala Madona sa svojim špicastim grudnjakom 80-ih, a vremenom je dobijao sve veću popularnost. Šarliz je kosu podigla, imala je veoam diskretnu šminku u vidu ajlajnera, rumenila i karmina u boji kože, dok je od nakita ponela samo svedene duge viseće minđuše. Ipak njeno telo je mamilo sve poglede, a noge su ponovo bile u centru pažnje.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)