Moda

JELISAVETA IZBACILA NOGU, A ZEMLJA POD NJOM SE ZAPALILA: Ovaj šlic će muškarci sanjati noćas! (FOTO)

Svi pogledi bili su usmereni u njenom pravcu!

10.06.2024 22:00

JELISAVETA IZBACILA NOGU, A ZEMLJA POD NJOM SE ZAPALILA: Ovaj šlic će muškarci sanjati noćas! (FOTO)
Instagram-printscreen-jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin godinama je deo javnog života, a posebnu pažnju je privukla udajom za slavnog sportistu Miloša Teodosića. Titulu najboljih nogu Srbije, koju joj mnogi dodeljuju, opravdala je i ovaj put. Njena poslednja objava na Instagramu samo je rasplamsala vranice po ovoj društvenoj mreži.

Jelisaveta je blistala u beloj haljini specifičnog kroja koja je na najbolji način istakla njene brojne atribute. Kreacija je bila gore u vidu topa, prekrivši glumičin dekolte, nažalost brojnih fanova, ali je zato istakla njenu vitku figuru, budući da je pratila liniju tela. U predelu desne noge bio je veoma dubok šlic, za koji bi se odlučile samo najsmelije dame. Upravo tako su zgodne noge atraktivne gumice došle do izražaja. 

 

 

Jelisaveta je stajling upotpunila letnjim tamnobraon čizmama koje su pomalo delovale kao tzv. kaubojke, dok je imala sveden nakit u vidi diskretne narukvice i prstenja, ali je zato ponela metalik sat. Glumica je poznata po svojoj energiji koja nije manjkala ni ovog puta, pa je tako fotografija i nastala u trenutku kada je Orašaninova otišla tik do bine kako bi zanosno zaplesala. Pored nje nema nikog, što je čist dokaz da bi se retko koja dama usudila da "stane na crtu" sa Jelisavetom.

 

 

Podsećamo Jelisaveta je uspešna glumica, žena košarkaša, mama dvoje dece i ponosna vlasnica najboljih nogu Srbije. Da joj ništa nije "palo s neba" dokazala je nedavno objavivši snimak iz teretane na kom se vidi koliko naporno vežba i diže tegove impresivne težine. Usled uloženog truda rezultat nije izostao, pa tako Orašaninova često pokazuje svoje izvajano telo, što u bikiniju, što u haljinama otvorenog stomaka, kako bi do izražaja došli njeni trbušnjaci. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)