Moda

DANA ŽIVI DRUGU MLADOST: Razgolitila se za sve pare, mami poglede na moru! (FOTO)

Glumici na izgledu mogu da pozavide i upola mlađe žene.

09.06.2024 22:00

DANA ŽIVI DRUGU MLADOST: Razgolitila se za sve pare, mami poglede na moru! (FOTO)
Foto: D. Kadić

Čuvena srpska glumica Danica Makisimović (71) zagazila je u osmu deceniju života, ali i dalje izgleda bar upola mlađe. I dok joj žene zavide na mladalačkoj figuri, izgledu i energiji, muškarci su i dalje opčinjeni fatalnom glumicom. Poznato je koliko Danica voli tople dane, prirodu i more, pa je prve visoke temperature ove godine proslavila pored bazena, a potom je odlučila i da pohita na more.

Maksimovićeva je tako objavila nekoliko selfija pored bazena. Za razliku od većine žene, glumica i na bazen i plažu ide u svojstvu prave dame. Duga plava kosa joj je uvek besprekorno sređena i vijori se na povetarcu, tu su i moderne naočare za sunce, koje su ovog puta bile belog kockastog okvira, a ni to nije bila slučajnost. Naime, naočare je uparila da haljinom koja je bila u beloj boji, a ispod nje mogao se videti i bikini u pastelnoroze boji.

Mnogima nije promaklo da zgodna Danica ima telo i dekolte na kojoj bi joj pozavidele i upola mlađe žene. Nakit i karmin u jakrim nijansama nsu izostal, a retko ko je mogao da skloni pogled sa njenog bujnog poprsja.

Nedavno je objavila i serijal fotografija sa letovanja. Glumica je ponela cvetnu haljinicu bele osnove koja je imala dublji dekolte, duge rukave, a napred je vidno bila kraća, pa su do izražaja došle Daničine duge zgodne noge. Ona je čak uklopila i sandala visokih platformi, koje su imale skoro identičan cvetni dezen kao i haljina. Izazovno je pozirala dok je nazdravljala čašom vina. 

- Nije koliko te imam, nego u čemu te pronadjem - kratko je dodala romantična glumica.

 

 

Objava je naišla na slavu pohvala za izgled. Dame sa javne scene su joj prve poslale srca i zaljubljene smajlije, a samo neke od njih su glumice Lidija Vukićević i Milica Milša, kao i pevačica Kaliopi.

- Slatka li je moja Dana!

- Moje čarobno jutro, dan, noć, volim ovu ženu!

- Izgleda kao da živi drugu mladost, sve pohvale!

- Za vas su godine samo broj!

- Kakvo telo vreteno i vrelo, kakve duge noge, ova žena gori kako izgleda!

- Najlepša, posebena, unikat!

- Ovo je diva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)