Moda

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA PONOVO PROVOCIRA: Selfi iz automobila na kome je do kraja raskopčala košulju mami na greh! (FOTO)

Mnogi se pitaju radi li ona nešto ili samo putuje.

07.06.2024 22:00

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA PONOVO PROVOCIRA: Selfi iz automobila na kome je do kraja raskopčala košulju mami na greh! (FOTO)
Instagram-unacolic

Ćerka poznatog pevača Zdravka Čolića, Una Čolić (22), ponovo je izazvala pažnju javnosti svojom provokativnom fotografijom. Budući da je ćerka legendarnog pevača, mnogi dušebrižnici prate svaki njen korak. Tako je pojedinima trn u oku to što je lepa i zgodna, ali se, navodno, previše izlaže medijskoj pažnji. Tu je i ona druga polovina koja joj broji putovanja i pita se čime se zapravo Čolina ćerka bavi.

Una tek što se vratila iz Venecije, a ne izlazi iz tržnih centara i svog automobila. Većina njenih fotografija i nastaje u njenim kolima, a tako je bilo i ovaj put. Budući da je u ranim dvadesetim, a ima šta i da pokaže, ona se ne libi da pozira u beloj, sportskoj košulji

Ničeg ne bi bilo čudnog, da lepa Una nije totalno raskopčala košulju, dok je ispod nje imala teget veš majicu, ispod koje nije nosila brushalter. Na radost njenih 46.300 pratilaca, njen dekolte je ponovo bio glavni predmet pažnje. Ona je bila totalno bez šminke, dugu kosu pustila je da opušteno pada, dok je nosila i naočare za sunce. Koliko se Uni ova fotografija svidela, svedoči i podatak da ju je stavila kao profilnu na Instagramu.

 

 

Čolićeva često objavlja na svom Instagram nalogu fotografije sa brojnih putovanja, a najviše ima selfija. Njene objave često izazivaju pažnju javnosti, a njeni pratioci s nestrpljenjem iščekuju nove fotografije i provokativne momente koje Una deli sa njima. 

Komplimenti su ubrzo usledili, a Una je retka devojka koja objavljuje sve reakcije, čak i one ne toliko prijatne, budući da ocu može samo da služi na ponos, kao što je i sam više puta istakao. 

- Slatka si, ali je meni moja unuka Luna lepša, izvini.

- Meni se čini da Čola ima dobre gene!

- Radiš li ti nešto ili samo putuješ po svetu?

- Slatkica!

- Retko lepa devojka!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)