Zanimljivosti

ČOLU ZAVELA PEVAČICA IZ GRUPE ABBA: Romantika kao iz filma, koliba, cveće i sveće, ali prava strast iz kreveta izostala!

Vrela 1973. godina se i dalje pamti.

02.06.2024 13:03

ČOLU ZAVELA PEVAČICA IZ GRUPE ABBA: Romantika kao iz filma, koliba, cveće i sveće, ali prava strast iz kreveta izostala!
ATA images, Profimedia

Legendarni pevač Zdravko Čolić bio je i ostao neprevaziđena legenda. Nikada mu se nije našao ravan niti po glasu, stasu, niti hitovima koje je ređao. Pored pevačkog talenta i dobrih numera za koje vreme kao da je stalo, Čola je od samog pojavljivanja plenio pažnju obožavateljki, ali i javnih ličnosti.

Ipak, jedna njegova, navodna, afera ostala je upamćena, budući da je bila sa svetski poznatom ličnošću. I dalje se po kuloarima šuška da je Čola daleke 1973, neposredno pred nastup na "Pesmi Evrovizije" u Luksemburgu, imao kratkotrajnu romansu sa pevačicom grupe ABBA, Ani-Frid Lingstad, popularnom Fridom. On je tada predstavljao tadašnju Jugoslaviju pesmom "Gori vatra", a budući da je Evrovizija proslavila legendarnu grupu ABBA, tu su se i sreli.

- Upoznavanje je palo za klavirom, osmesi i prostačka bosanska pitanja: "Šta ima, stara?" Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se ja nakon cele te trodnevne idile osetio upotrebljenim poput instant-supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu, i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stolnjaci, pečena riba u foliji sa bademima i eterična ulja. Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se desi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani - izjavio je Čola svojevremeno za medije.

Pevač se ipak kasnije ispravio, pa je istakao da je to možda izgledalo kao da je fatalna crnka iz ABBE iskoristila njega, a zapravo je bilo suprotno.

- Ma, to su muške finte! Ne može žena iskoristiti muškarca, uvek on iskoristi nju - odbranio je Čola ponos jačeg pola.

Podsećamo, Zdravka su kroz čitav život pratile priče o ljubavnim aferama. Često su ga povezivali sa poznatim ženama koje su otkidale na njega. Međutim, otkako se 2001. godine oženio Aleksandrom, samo je ostalo da se priča o njegovim prošlim ljubavima. Sa suprugom ima dve ćerke Unu i Laru, a uživa u srećnom i skladnom braku daleko od očiju javosti. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)