Moda

LIDIJA VUKIĆEVIĆ U KOMPLETU OD KOG ZASTAJE DAH: Sve puca pod njenim oblinama, a u jedan detalj su svi gledali! (VIDEO)

Što starija sve žešća!

07.06.2024 18:30

LIDIJA VUKIĆEVIĆ U KOMPLETU OD KOG ZASTAJE DAH: Sve puca pod njenim oblinama, a u jedan detalj su svi gledali! (VIDEO)
instagram-vukiceviclidija

Glumica Lidija Vukićević (61) redovno oduševljava pratioce na društvenim mrežama svojim mladolikim izgledom. Iako je zagazila u sedmu deceniju, izgleda barem upola mlađe, a na liniji, licu bez bora i bujnoj kovrdžavoj kosi zavide joj i upola mlađe dame. 

Mnogi se slaži da glumica stari poput vina, pa je svakom godinom sve zanosnija. Ovog puta objavila je snimak koji je izazvao salvu pohvala. Obukla je oker komplet u vidu pantalona dubokog struka i kraćeg sakoa koji je u istoj boji. Ono što je ponela ispod kompleta zagolicalo je maštu njenim fanovima kojih broji 260.000.

 

 

Vukićevićeva se odlučila za beli top ispod kog nije ponela brushalter, tako da je njeno bujno porsje došlo do izražaja. Na radost fanova usnimila se pred izlazak. Njena bujna loknasta kosa je i dalje njen zaštitni znak, a iako je poznata kao dama koja je uvek sređena i našminkana, odlučila je da ponese i velike tamne naočare za sunce kockastog okvira.

Retko kome je promaklo da glumica ima telo na kojoj bi joj pozavidele i devojke u dvadesetim. Do izražaja je došao njen zategnut stomak, a bujno porsje u belom topu pokupilo je sve simpatije.

- Srećna dan - kratko je naglasila Lidija uz zelenu detelinu sa četiri lista, dok je u opisu dodala numeru od francuske pevačice Zaz “I love Paris”

instagram-vukiceviclidija

Lidija Vukićević

Komentari su odmah usledili, a najveći broj je bio u vidu srca, ruža i zaljubljenih smajlija, dok pojedini nisu štedeli reči hvale.

- Baš tako, Paris, moja Lidočka - poručila joj je glumica Danica Maksimović.

- Lepotica moja najdraža.

- Kraljica.

- Što starija sve žešća!

- Nema joj ravne.

Podsećamo, Lidija je više puta isticala da je genetika zaslužna za njen dobar izgled, dok većeg udela ima i njen zdrav način života i ishrane. Takođe, iako ne trenira, često ume da se pohvali kako redovno sama čisti kuću, a bolji vid treninga od toga joj očigledno nije potreban.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)