Moda

GRUDI MARIJANE MATEUS ŽIVE SVOJ NAJBOLJI ŽIVOT: Dekolte se zamalo nije oteo kontroli, a ovaj pogled poziva na greh!

Zgodna dizajnerka, gde god da kroči, mami poglede.

06.06.2024 13:53

GRUDI MARIJANE MATEUS ŽIVE SVOJ NAJBOLJI ŽIVOT: Dekolte se zamalo nije oteo kontroli, a ovaj pogled poziva na greh!
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52), bivša supruga biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotera Mateusa, ne prestaje da privlači pažnju gde god da se pojavi. Ona živi na destinaciji Beograd-London, ali često putuje po mondenskim letovalištima i svetskim prestonicama. Uglavnom je po galerijama, ručkovima u najskupljim restoranima ili u noćnim klubovima s prijateljicama, koje ima po čitavom svetu.

Dizajnerka je nedavno postila prijateljice u Čikagu u Americi, a ako je suditi po fotografijama, stanovnici Čikaga su imali pravi praznik za oči. Naime, Mateusova je po povratku u dom, koji god bio, objavila video-snimak na kom joj uveliko nedostaje Čikago. Jedna od prvih toaleta na snimku izazvala je najviše pažnje.

Marijana je ponela haljinu svetlucavog materijala koja je otkrivala njeno bujno poprsje. Kreacija je preko gornjeg dela imala neku vrstu tila, preko kog su našivene šljokice i koji je bio u vidu kraćih rukava. Dubok dekolte nije izostao, a toaleta je bila duga, dosezala je do zemlje i pratila liniju tela.

Zgodna kreatorka se čak na jednoj od fotografija vidno nagnula napred, pa je malo falilo da njenje grudi ugledaju svetlost dana, ali to se, na žalost brojnih fanova, ipak nije desilo.

- Već mi nedostaje - napisla je Mateusova pored snimka u kome je išla pesma od Šer "If I could turn back time" ("Kada bih mogla da vratim vreme").

Instagram-marijanamateus

Marijana Mateus

Video je u kratkom roku postigao veliku gledanost, a komplimenti su se samo nizali.

- Kakve smo samo imale zajedničke dane, zaista nezaboravne - poručila joj je jedna od prijateljica iz Čikaga.

- Ne postoji lepša.

- Jedna je Marijana i tačka.

- Kakva žena!

- Maki, sijaš! Svetska si žena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)