Kanski festival 2024

IMA PUNIH 50 GODINA, ČETVORO DECE I NOGE KAO GAZELA: Slavna manekenka jedva obuzdala dekolte na Kanskom festivalu

Ponovo dokazala zašto je svetska diva.

24.05.2024 10:20

IMA PUNIH 50 GODINA, ČETVORO DECE I NOGE KAO GAZELA: Slavna manekenka jedva obuzdala dekolte na Kanskom festivalu
Tanjug/AP

Manekenka i TV zvezda Hajdi Klum za neki dan puni 51 godinu, a nedavno je zasijala na crvenom tepihu Kanskog festivala u izazovnoj beloj haljini sa izrezima, privukavši sve poglede. Ova smela modna kombinacija, koju je nosila na glamuroznoj humanitarnoj gala večeri "Vitezovi dobrotvornosti" u okviru 77. izdanja prestižnog filmskog festivala, još jednom je potvrdila njen status modne ikone.

Haljina sirena kroja, ukrašena dragim kamenjem, sa dubokim izrezom koji je naglašavao njen bujan dekolte, bila je pravi hit na crvenom tepihu. Klum, kojoj nije strano da se razgoliti kako u toplini svoga doma tako i na prestižnim svetskim događajima, samouvereno je prošetala pred kamerama i obožavaocima.

Mnogi nisu ni disali, a kamoli treptali kada su je ugledali, a povela se polemika da li su joj bujnije grudi, blistavija koža, kosa ili je akcenat na ravnom stomaku. Činjenica da je na početku šeste decenije i da ima četvoro dece je tek čini "fenomenom", kako su pojedini zaključili.

Ipak tu je i manjina koja smatra da Hajdi u "svojim godinama" i kao mama četvoro dece ne bi trebalo da se ovoliko razgolićuje, zbog čega je manekenka zabranila komentarisanje na svom Instagram nalogu. Ipak, to znatiželjne pratioce nije sprečilo da komentarišu njene fotografije na drugim nalozima.

- Haljina izgleda kao da joj nedostaju pojedini delovi, izgleda čudno.

- Mislim da je u ovom slučaju sve previše.

- Užasna haljina, degutantna!

- Draga Hajdi, ti si perlepa i prezgodna žena, ali ne moraš uvek da budeš gola.

Podsećamo, manekenka je tokom impresivne karijere, koja traje više od tri decenije, ostala u centru pažnje ne samo zbog modelinga i pojavljivanja u medijima i na televiziji, već i zbog svog odnosa sa mužem, muzičarem Tomom Kaulicom, koji je mlađi od nje 16 godina. Podsećamo, ona je bila u braku sa pevačem Silom, sa kojim ima troje dece, dok je iz veze pre tog braka dobila još jednu ćerku.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)