Zanimljivosti

VODITELJKA POKAZALA NAJBOLJE NOGE SRBIJE: U providnoj i ultrakratkoj haljini je bila zvezda prvog reda na modnoj reviji

Ponovo dokazala zašto ima najbolje noge Srbije.

22.05.2024 19:05

VODITELJKA POKAZALA NAJBOLJE NOGE SRBIJE: U providnoj i ultrakratkoj haljini je bila zvezda prvog reda na modnoj reviji
ATA images

Voditeljka Maja Manojlović (39) je odraz profesionalnog spikera, za koju su gledaoci televizije Pink i te kako navikli da od rane zore uvek bude lepa i nasmejana, ali i spremna da gledaoce informiše o dešavnjima u zemlji i svetu. Maja svoj poziv obožava, što se i vidi po zadovoljstvu koje izbija iz nje. Nikada joj ne pada teško pripremanje za emisiju, a uvek je do detalja doterana i spremna.

Ona je sa kolegom Nemanjom Velikićem posetila modnu reviju dizajnera Bate Spasojevića. Spektakl na pisti je bio tim veći pošto je poznati kreator obeležavao 30 godina rada.

Maja je blistala u prvom redu i još jednom dokazala da je ponosna "vlasnica" najboljih nogu Srbije.

Ponela je ultrakratku i delimično providnu haljinu u braon boji ispod koje se nazirao brushalter iako je kreacija bila u vidu rolke i dugih rukava. Preko svega ogrnula je krem sako, a stajling je zaokružila zlatnom pismo-tašnicom i zlatnim sandalama. Uz visoke potpetice koje su se u stilu "rimljanki" uprele oko njenih listova Majine noge su ponovo došle do izražaja u punom sjaju.

instagram-printscreen-majamanojlovic

Maja Manojlović kada je uslika kolega Nemanja Velikić

 

Usledila je salva pohvala za izgled voditeljke koja i na pragu pete decenije izgleda neverovatno mladoliko i zgodno. U odeljku za komentarisanje je usledila gomila srca, ruža i zaljubljenih smajlija, dok ju je kolega Nemanja duhovitio počastio opaskom: “Nije za mlađe od 18 godina”. Maja je istakla da je upravo Nemanja zaslužan za fotogrtafije na kojima se vidi koliko je ona zapravo fatalna. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)