Zanimljivosti

DIMITROVSKA U TOPIĆU KOJI JEDVA POKRIVA GRUDI: Zategnuto telo se ne plaši da pokaže - ovaj detalj je čist bezobrazluk

Poručili joj samo jedno: "Da li moraš baš toliko da budeš lepa?"

14.05.2024 15:01

DIMITROVSKA U TOPIĆU KOJI JEDVA POKRIVA GRUDI: Zategnuto telo se ne plaši da pokaže - ovaj detalj je čist bezobrazluk
Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka i bivša manekenka Danijela Dimitrovska redovno privlači pažnju atraktivnim izgledom i modnim izborima. Ona često počasti svoje fanove kojih na Instagramu broji 194.000, objavama što sa snimanja, što sa privatnih dešavanja. Ona i dalje ostaje modna inspiracija mnogim ženama, a njen izbor odevnih kombinacija i modnih dodataka privlači pažnju gde god da se pojavi. 

Danijela je otkrila pratocima da jedva čeka da se pojavi na destinaciji na kojoj nikada nije bila, a koliko uživa od kad je stigla, primetno je na njenim pričama koje redovno putem Instagrama deli sa pratiocima. Naime, ona je u italijanskom gradiću Amalfi, gde je otputovala kako bi promovisala jedan brend. Tek što je pristigla objavila je snimak uz opis: “Amalfi, imaš moje srce!”

Voditeljka je neko koga obožavaju podjednako i muškarci žene. Njen bronzani ten, kosa boje čokolade i zemljane nijanse šminke uz zlatni nakit savršeno su se ukopili uz stajling. Voditeljka je ponela top u boji zlata koji je od detalja imao vezeni deo koji je išao preko grudi. Dok je dole usledila duga suknja sirena kroja, takođe u boji zlata. 

Dimitrovska je ponela i naočare za sunce, a pojedinima je na prvi pogled zaličila na latino zvezdu Dženifer Lopez. Fanovi nisu znali u šta pre da gledaju, grudi koje su se nazirale bez brushaltera, izvajan stomak sa trbušnjacima ili stajling dostojan crvenog tepiha, pa nisu štedeli reči hvale.

- Ma ćao! - poručila joj je voditeljka Aleksandra Jeftanović, koja takođe u isto vreme boravi na ovom bajkovitom mestu.

- Da li moraš baš toliko da budeš lepa?

-  Kao sirena!

- Koja sirena, ko avion!

- Prelep komplet, a ti izgledaš kao boginja, kao i uvek!

- Ženo ti ubijaš!

- Zlatna princeza.

- Recept za posedovanje toliko optimizma, snage i lepote, u više nego dovoljnoj meri za svaku sferu života, moliću?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)