Zanimljivosti

NAJLEPŠA RUSKINJA KAO OD MAJKE ROĐENA I TO U VRTOGLAVIM POTPETICAMA: "Krpicom" prekriva intimu - i sve izgleda previše vrelo (FOTO)

Javnost podeljena po pitanju fotošutinga za ovu kampanju.

02.05.2024 18:57

NAJLEPŠA RUSKINJA KAO OD MAJKE ROĐENA I TO U VRTOGLAVIM POTPETICAMA: "Krpicom" prekriva intimu - i sve izgleda previše vrelo (FOTO)
Foto: Shutterstock

Supermodel Irina Šajk (30) pozirala je u belom donjem vešu kako bi promovisala Marc Jacobs-ovu kolekciju neobičnih čizama, čija cena iznosi 2100 evra. Čizme, nazvane Kiki Boots, dolaze u četiri neonske boja i vezuju se pertlanjem, a kreirao ih je Alastair McKimm.

Ruska manekenka je okrenuta leđima i pozira skoro pa totalno naga, dok sa zadnjice povlači nadole minijaturni beli donji veš. Akcenat bi trebalo da bude ne na goloj manekenki, već na fluorescentnozelenim predimenzioniranim čizmama. One imaju impozantnu platformu kao i štikle, a liče na izbor obuće koji bi jedno Lejdi Gaga možda odabrala i to za nastup. 

 

 

Fanovi su je sa jedne strane veličali, dok drugi nisu bili pretrano oduševljeni ovim njenim izdanjem.

- Čizme su užasne. Izgledaju kao Frankenštajnove i nema potrebe da se zadnjica ovoliko vidi ako se reklamiraju čizme!

- Nažalost živimo u tužnom svetu, gde modeli moraju da pokažu naga tela svetu da bi prodali proizvod.

- Bože, šta je ovo uopšte?

- Da li i vi uviđate da Irina ubija kako izgleda sa 30!

- Instagram upravo gori!

- Neverovatno zgodna žena na celom svetu!

- Strefiće me srčka!

 

 

Podsećamo, Irina je prošlog leta bila u vezi sa NFL zvezdom Tomom Brejdijem, ali su prijatelji rekli da su raskinuli početkom ove godine i da je ona sada u potrazi za novim muškarcem. Irina je ranije bila u vezi sa holivudskom zvezdom Bredlijem Kuperom, sa kojim ima sedmogodišnju ćerku Leu i tvrdi da je Bredli najbolji tata.

Izvor blizak jednoj od najlepših i najuspešnijih žena današnje modne industrije tvrdi za Page Six da je Ruskinja trenutno u lovu na novu ljubav i da ima jasne kriterijume.

- Irina traži u Evropi i Americi. Ona razgleda, ali njena ciljna grupa je mala. Treba joj poznat, zgodan i bogat. Koliko je takvih? Petorica, desetorica? - tvrdi anonimni izvor.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Danilo

03.05.2024 07:47

Lepa jeste al da je najlepša Ruskinja nikako, ništa specijalno ona nije