Zanimljivosti

FATALNA HUREM PODIGLA INTERNET NA NOGE: Da li najlepša turska glumica konačno staje na ludi kamen?!(FOTO)

Merjem Uzerli kakvu do sada nismo videli.

14.04.2024 11:45

FATALNA HUREM PODIGLA INTERNET NA NOGE: Da li najlepša turska glumica konačno staje na ludi kamen?!(FOTO)
Simone Comi / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Tursko-nemačka glumica Merjem Uzerli (40) nakon što se proslavila ulogom sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" u privatnom životu imala brojne emotivne padove. Harizmatična Merjem, koja sa ćerkama Larom i Lili danas živi u luksuznom stanu u Berlinu, rođena je u Kaselu, u Zapadnoj Nemačkoj 1983. godine, a u avgustu je proslavila 40. rođendan.

Merjem je na poslovnom planu postigla značajan uspeh, ali nije mogla da podnese teret popularnosti. Napustila je snimanje serije „Sulejman Veličanstveni” iznenada, zbog čega je izazvala gnev kako ekipe tako i gledalaca koji su bili razočarani kad je otišla, pa je glavni ženski lik morao biti zamenjen.

Promo foto - Muhteşem Yüzyıl

Merjem Uzerli kao sultanija Hurem

Glumica je nakon nekoliko propalih veza i sa dvoje dece, sada konačno zablistala u venčanici, a mnogi su se pitali da li je najzad rešila da stane na "ludi kamen". Iako nije otkrila ime oca druge ćerke, niti svoj trenutni ljubavni status, Merjem je odlučila da obuče venčanicu, simbolizujući novu ljubavnu sreću i spremnost za novi životni početak.

- Kako sam se osećala u najneverovatnijoj venčanici na svetu? Bez reči... VENČANICA - napisala je ona u opisu fotografija na svom Instagram nalogu.

 

 

Malo je reći da je njenih blizu osam milona fanova na Instagramu ostalo zapanjeno, a mnogi su ponovo poistovećivali njen lik sa likom Hurem.

- Mislim da nikad nije shvatila kakav je uticaj izazvala na gledaoce koji su je gledali u seriji, toliko godina kasnije kad god nešto objavi svi je zovemo HUREM.

- Ovako bi izgledao album sa venčanja Hurem i Sulejmana.

- Venčanica za venčanje Hurem i Sulejmana u nekom paralelnom univerzumu.

- Njeno veličnstvo, sultanija Hurem.

- Neverovatna lepotica.

 

 

Međutim, iza poteza smenjivanja uloge krila se ljubavna afera sa fatalnim turskim milionerom Kanom Atešom. Iako su obelodanili vezu, Kan ju je ostavio čim je saznao da je ostala u drugom stanju. Prevelik teret slave, trudnoća i odbacivanje čoveka koji je tvrdio da je voli, a potom to javno negirao, rezultiralo je nervnim slomom.

Naime, u jeku uručenja nagrada za najbolju glumicu u seriji “Sulejman Veličanstveni” Merjem je pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa balkona, ali je srećom prošla samo sa lakšim povredama. Ubrzo je hospitalizovana u bolnici za psihičke i mentalne bolesti u Nemačkoj, a serija je zbog toga najviše trpela. Nakon ovih teških životnih trenutaka, Merjem se locirala u Nemačkoj, gde je rođena i posvetila se svojoj ćerki Lari. Početku 2021. godine, dobila je još jednu ćerku kojoj je dala ime Lili, dok identitet oca druge ćerke nikada nije pomenula.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)