Zanimljivosti

JOVANA JOKSIMOVIĆ SE UDALA ČAK TRI PUTA: O njenoj raskošnoj venčanici poznatog kreatora i danas se priča! (FOTO)

"Bila je to čista formalnost, jer smo sve već obavili na Maldivima."

12.04.2024 18:15

JOVANA JOKSIMOVIĆ SE UDALA ČAK TRI PUTA: O njenoj raskošnoj venčanici poznatog kreatora i danas se priča! (FOTO)
Tanjug / Jadranka Ilić

Voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug. kantautor Željko Joksimović, ove godine će proslaviti desetu godišnjicu braka. Njihovo venčanje 2014. godine ostavilo je dubok utisak na javnost, posebno zbog Jovanine prelepe venčanice koju je nosila tog dana.

Jovana je zablistala u dugoj beloj venčanici sa romantičnim aplikacijama u vidu ruža. U gornjem delu kreacija je bila u vidu korseta, a posebno su se isticala otvorena ramena i ruže koje su krasile deo ispod dekoltea. Detalji u vidu ruža spuštali su se preko struka i prekrivali polovinu suknje stvarajući utisak kao iz bajke. Suknja je bila od slojeva tila, a imala je i kraći šlep koji se vukao po zemlji. Poseban detalj bio je i dugi sicilijanski veo koji je bio ceo od čipke

 

 

Iako do tada nije sarađivala sa kreatorom Darkom Kostićem rešila je da baš on kreira njenu venčanicu iz snova.

- Nikada nisam sarađivala sa Darkom, ali sam želela da baš on dizajnira venčanicu, budući da sam oduševljena njegovim radom. Odlično smo se razumeli i već na prvom sastanku sve smo dogovorili. Ukratko sam mu objasnila kako bih želela da izgledam. Istog trenutka napravio je dve skice, pogledali smo se i zaključili da je to ono što želim. Dobila sam dve najlepše haljine koje sam ikada videla. Darko je neverovatno talentovan i kreativan, veliki je esteta i ponosim se našom saradnjom - izjavila je Jovana svojevremeno.

Malo ko zna da je Jovana svom suprugu Željku sudbonosno “da” rekla čak tri puta. Njih dvoje su prvi put brak sklopili na Maldivima 20. januara 2012. godine. Ona je tada nosila svilenu belu haljinu svedenijeg kroja, čiji se gornji deo ukrštao i vezivao oko vrata, dok je u kosi nosila prirodno cveće.

 

 

Međutim, po povratku u Srbiju nastale su prave peripetije oko priznavanja tog braka. Željko i Jovana su se zato još jednom venčali u prisustvu svedoka u svom stanu u Beogradu, da bi 2014. godine organizovali crkveno venčanje i to u crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu, u Beogradu. Usledilo je raskošno svadbeno veselje kojem je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti. Kum na venčanju Jovani je bio Srđan Predojević, sa kojim je godinama vodila “Jutarnji program”.

- Bila je to čista formalnost, jer je za nas venčanje ono što smo već obavili na Maldivima - istakla je Jovana tada za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)