Zanimljivosti

DRAGANA MIRKOVIĆ PRIZNALA KOLIKO MUŠKARACA JE IMALA U ŽIVOTU: "Umem žestoko da se zaljubim"

"Bilo me je sramota šta će narod reći i možda me je to sputavalo da ih u životu imam više."

08.04.2024 18:10

DRAGANA MIRKOVIĆ PRIZNALA KOLIKO MUŠKARACA JE IMALA U ŽIVOTU: "Umem žestoko da se zaljubim"
Foto: Dragan Kadić

Javnost je nedavno bila zatečena vestima o razvodu folk zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića. Nakon 24 godine braka, par je odlučio da okonča svoju zajednicu. Dragana je istakla da se godinama trudila da očuva brak, ali da već duže vreme ne živi sa suprugom. Ovo iznenađujuće saopštenje izazvalo je brojne reakcije javnosti i medija.

Draganin život u Beču, gde je stvarala privatni mir, dugo je bio van fokusa javnosti. Njena deca, Marko i Emanuela, takođe su bili po strani, ali su nedavno postali aktivaniji na društvenim mrežama, zbog razvoda roditelja. 

Foto: Dragan Kadić, promo

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bjelića

Dragana je otvoreno govorila o svojim emotivnim iskustvima pre braka sa Tonijem. Istakla je da je, pre njega, imala samo tri partnera, izražavajući skromnost i stidljivost pred društvenim predrasudama. 

- Toni mi je bio četvrti momak. Ne mogu da lažem da sam imala desetoricu, kada nisam. Nisam želela da ljudi pričaju sad je sa ovim, pa je sada sa onim. Bilo me je sramota šta će narod reći i možda me je to sputavalo da u životu imam više partnera. Umem žestoko da se zaljubim i da vremenom baš zavolim partnera. Poslednji momak kojeg sam imala pre Tonija nije bio osoba za brak, iako sam ja to mislila. To me je baš ražalostilo, ali kada pogledam sa ove distance, ne žalim. Presrećna sam što je Toni ušao u moj život. On je moja prava ljubav, sa njim mogu i na kraj sveta - istakla je pevačica za medije pre bračnog brodoloma.

Dragana i Toni bili su primer skladnog para koji je godinama uživao u uspehu i luksuzu. Međutim, retki su znali da je Dragana, uprkos bogatstvu, isticala da joj materijalne stvari nisu od presudnog značaja, a i njihovo venčanje je čak bilo veoma skoromno.

- Naša zemlja je tada bila pod sankcijama, pa niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu dobili vizu. Zbog toga smo imali malo gostiju na venčanju. Čak i Tonijeva familija je bila sprečena da dođe, tako da nas je bilo svega dvadesetak. Bez obzira na to što su mi nedostajali najvoljeniji, ipak je to bilo najlepši dan u mom životu. Jednostavno, bila sam srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno - objasnila je Mirkovićeva, a ovako je to nekada izgledalo.

Instagram-printscreen-dragana_mirkovic

Dragana Mirković i Toni Bjelić na dan venčanja

BONUS VIDEO:

Komentari (0)