Zanimljivosti

"POLAKO MARE, SKINUĆEŠ SE GOLA": Voditeljka u nikad provokativnijem izdanju otkrila o čemu mašta (VIDEO)

Nikad kraća hraljina, a ona nikad izazovnija.

10.04.2024 17:30

"POLAKO MARE, SKINUĆEŠ SE GOLA": Voditeljka u nikad provokativnijem izdanju otkrila o čemu mašta (VIDEO)
Foto Nebojša Mandić

Voditeljka Marija Veljković (43) ne prestaje da privlači pažnju, a detalje posla i privatnog života često deli sa pratiocima na društvenim mrežama. Među njenim objavama uvek ima i brojnih saveta, a budući da je mama čak troje dece, najviše je onih iz sfere roditeljstva. Ljubav sa glumcem Rastkom Jankovićem uveliko cveta, pa Veljkovićeva ne skida osmeh sa lica.

Poznato je da voditeljka najviše voli leto, pa izgleda da je otpočela odbrojavanje do svog omiljenog godišnjeg doba. Nedavno je objavila snimak koji je pobrao sve simpatije kod njenih 66.000 pratilaca na Instagramu. Veljkovićeva je tako ponela crnu satensku mini haljinu, a njena pojava izazvala je veliku pažnju, kako ulicama Beograda gde je snimana tako i na njenom Instagram nalogu.

Tanjug / Dragan Kujundžić

Marija Veljkovic

 

Haljina je u gornjem delu bila u vidu korseta svedenog dekoltea, bez bretela, dok je u struku bio pojas i ogroman detalj u vidu cveta koji je išao preko cele haljine. U donjem delu kreacija je bila nešto šira i na preklop, ali dužina je bila u vidu klasične mini suknje. 

Marija je uz nju ponela i crnu elegantnu torbicu, zlatne sandale visokih potpetica, a nosila je i naočare za sunce, kao i narukvice u boji zlata.

- Do leta dvocifren broj dana - napisala je ona u opisu.

 

 

Njen Instagram nalog se bukvalno usijao od ovjavljivanja ovog snimka, a usledila je salva pohvala za izgled, kao i poneki duhovit komentar.

- Prelepa žena.

- Graciozna pre svega.

- Najzgodnja voditeljka na svetu.

- Prelepa si, iskreno zavidim onom ko te voli, Bog mi je svedok.

- Polako Mare, skinućeš se gola, tek je april. Polako!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Lane

11.04.2024 09:49

Uživo izgleda 10 puta bolje nego na televiziji,visoka zgodna..