Zanimljivosti

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA PROGLAŠENA ZA NJEGOVO REMEK DELO: Lepa Una provokativnija nego ikad, a slikala se u toaletu! (FOTO)

Mezimica legendarnog pevača uživa u putovanjima i osmišljavanju mesta za selfi.

01.04.2024 19:15

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA PROGLAŠENA ZA NJEGOVO REMEK DELO: Lepa Una provokativnija nego ikad, a slikala se u toaletu! (FOTO)
Instagram-unacolic

Ćerka poznatog pevača Zdravka Čolića, Una Čolić, ponovo je izazvala pažnju javnosti svojim provokativnim fotografijama. Ona često mami poglede i komentare svojim modnim izborima. Sa svakim javnim pojavljivanjem, Una potvrđuje ukus za stil i modu. Međutim, nisu retki oni koji smatraju da iako ima svega 22 godine, ponekad pretera sa smelom garderobom, čak i za njene mlade godine.

Njene objave često izazivaju pažnju javnosti, a njeni pratioci s nestrpljenjem iščekuju nove fotografije i provokativne momente koje Una deli sa njima. Činjenica da je ćerka čuvenog pevača izdavaja je iz mase drugih, anonimnih devojaka, a mnogi joj "progledaju kroz prste" kad objavi privatne fotografije, recimo iz toaleta, a tako je bilo i ovaj put. Una trenutno odmara u svim prednostima jednog zlatiborskog spa centra, a odlučila je da pokaže svoje zanosno telo u kupaćem kostimu

 

 

Izgleda da je ovaj jednodelni crni kupaći kostim koji ima delove crnog tila, prirastao Uni za srce, pa se često fotografiše upravo u njemu. Ovoga puta uslikala se u toaletu dok je preko tela imala ogrnut i bademantil. Kosa joj je i dalje mokra i doseže joj do struka, a pojedinima nije promakla ni činjenica da je ona na bazenu kompletno našminkama, čak je tu i ruž za usne u bordo boji. 

Komentari ispod Unine objave su bili veoma brojni i raznovrsni. Mnogi su joj uputili komplimente, nazivajući je lepoticom i izražavajući divljenje za njen izgled. Međutim, bilo je i onih koji su je šaljivo upozoravali da pazi da ne izgori na suncu ili da radi nešto, navodno, pametnije umesto što se samo slika.

 

 

Njen Instagram nalog je u trenutku planuo, a reakcije su se ređale.

- Una ti si ikona, pošalji mi tu fotku!

- Devojko, sve si lepša i lepša.

- Sofisticirana lepotica....tatina ljubimica, Čolino remek delo!

- Šteta što ovako mlada devojka nema ništa pametnije da radi.

Podsetimo, nedavno je Zdravko Čolić govorio o svojim ćerkama Uni i Lari. 

-  Ponosan sam na svoju malu porodicu, šmizle, dve devojčice, sada već devojke. Žena se brine više. Kada bi bilo do mene, sve bih dopustio. Ona mene kritikuje, ali to je tako. Sa druge strane, ne mogu biti previše strog, to je nekako teško, u momentima mogu malo da se uozbiljim. Uglavnom sam popustljiv - priznao je Čola za medije.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)