Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS U BELOJ HALJINI I SA BIDERMAJEROM: Da li to ona najvljuje još jedan odlazak pred matičara?! (FOTO)

Dizajnerka zablistala uz osmeh "od uva do uva".

01.04.2024 16:15

MARIJANA MATEUS U BELOJ HALJINI I SA BIDERMAJEROM: Da li to ona najvljuje još jedan odlazak pred matičara?! (FOTO)
Printscreen/https://www.instagram.com/marijanamateus/

Dizajnerka Marijana Mateus (52), bivša supruga biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotera Mateusa, ne prestaje da iznenađuje pratioce na društvenim mrežama. Mnogi je smatraju za jednu od najkontroverznijih ličnosti domaće javne scene, budući da redovno privlači pažnju svojim izazovnim stajlinzima. Budući da je imala dva braka iza sebe, a da i početkom šeste decenije izgleda savršeno, svi se pitaju kada će se u njenom životu pojaviti novi uspešni muškarac, koga će poželeti da predstavi javnosti.

Fotografija koju je zgodna dizajnerka nedavno podelila izazvala je veliku pažnju javnosti. Naime mnogi su na prvi pogled pomislili da se Marijana sprema da u tajnosti i treći put stane na “ludi kamen”. Ta pretpostavka nimalo nije slučajna. Matusova je objavila serijal od tri fotografije u kojima je u čipkanoj belo-krem haljini dok drži ruku na buketu cveća koji izgleda kao pravi bidermajer. Nije bio zanemarljiv broj pratilaca koji su na prvi pogled pomislili da su zgodnoj voditeljki ponovo zazvonila svadbena zvona.

 

 

Marijana je blistala u haljini koja je bila krem postave, a po njoj su bili beli čipkani detalji. Kreacija je bila zatvorena i dugih rukava, a prateći liniju tela dosezala je do ispod kolena. Ona je deo kose pokupila, dok je frizura bila takva da su joj krajevi padali preko ramena. Ceo autfit je upotpunila srebrnim sandalama visokih platformi i još viših potpetica, malom srebrnom torbom, dok je usledio i nakit u vidu dragog kamenja i to u vidu svedenijih naušnica, prstena i velike narukvice. 

Primetno je i da je dizajnerka stajala u holu neke svečane sale, dok je pored nje na stolu bio buket cveća bele boje identičan kao bidermajer. Ređala su se pitanja da li su fotografije nastale na nečijoj svadbi ili je ovo samo jedna od uobičajenih proslava na kojima se dizajnerka svakodnevno kreće, a ona je uz objavu svima čestitala katolički Uskrs.

- Zdravlje je najveći dar. Zadovoljstvo najveće bogatstvo, vernost najbolji odnos. Srećan Uskrs svima koji slave - poručila je ona, uz objavu lokacije da je u Londonu.

Instagram-marijanamateus

Marijana Mateus

Najveći broj njenih pratilaca je izrazio oduševljenje zbog njenog izgleda i blistavog osmeha koji je uputila svima koje je prate.

- Dugo te nisam takvu video, hvala na predivnom osmehu.

- Haljina je savršena.

- Ma savršena je ona žena.

- Božanstvena haljina.

- Ti si idealna super zvezda, ne znam kako bih te drugačije opisao.

- Apsolutno oduzimaš dah svojom senzualnošću i elegancijom.

- Maki blista, u takvom je raspoloženju!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)