Zanimljivosti

MILENA POPOVIĆ U IZDANJU ZBOG KOJEG SU SVI ZANEMELI: Muškarci je upoređuju sa glumicom Selmom Hajek i ne mogu da je se nagledaju! (FOTO)

"Bukvalno žena kao stvorena iz sna!"

31.03.2024 20:01

MILENA POPOVIĆ U IZDANJU ZBOG KOJEG SU SVI ZANEMELI: Muškarci je upoređuju sa glumicom Selmom Hajek i ne mogu da je se nagledaju! (FOTO)
Instagram-milena_bogdan

Milena Popović (40), državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine i udovica političara Olivera Ivanovića, već duže vreme je u srećnoj vezi sa Igorom Jurićem. Atraktivna crnka otvoreno govori o sreću u ljubavi o kojoj nije mogla ni da sanja. Njen stav je da o sreći ne treba da se ćuti, a svoj odnos sa Igorom opisuje kao jedan pravi i uspešni brak, budući da već neko vreme žive zajedno.

Koliko ljubav pozitivno utiče na nju, primećuje se i po njenim fotografijama koje deli na svom Instagram nalogu. Osmeh ovoj zgodnoj crnki ne silazi sa usana, a nedavno je objavila i fotografiju gde je obukla jedan odevni predmet koji inače nisamo ni znali da ima u svom ormaru.

Milena ima istančan modni stil. Prepoznatljiva je po poslovnom odevanju, a mahom se opredeljuje za crnu boju. Sakoi, suknje i haljine su njen znak prepoznavanja, a nije retkost da se pojavi i u šortsu. Ovoga puta ponela je blede farmerice koje su većim delom pocepane na kolenima. Uz njih je obukla belu sportsku majicu, a dozu elegnacije dodala je ogrnuvši crni sako sa belim prugama. Dugu crnu kosu pustila je da opušteno pada po ramenima, dok je ponela i naočare za sunce. 

 

 

Nije retkost da na njenom Instagram nalogu po svakom njenom objavljivanju usledi salva pohvala za izgled. Poneka se nađe i neko kome se manje ili više ne dopada određena vrsta Mileninog stajlinga, ali ona je odavno naučila da se na komentare mržnje ne obazire, kao i svaki pravi profesionalac. 

- Božanstvena si, kao nijedna do sada.

- Prelepa.

- Izgledaš super!

- Uvek prava dama.

- Milena ti si toliko lepa, da čovek ne može da se nagleda.

- Moja žena iz snova.

- Bukvalno žena kao stvorena iz sna!

 - Srpska Selma Hajek

 

Podsećamo, u nedavnoj izjavi za Srećnu Republiku, Milena je otkrila kako doživljava brojne komplimente koje dobija od muškaraca na mrežama.

- Ja ne mogu sad da budem lažno skromna i kažem da mi to ne znači. Naravno da svakom čoveku, bez obzira na to da li je u pitanju žena ili muškarac prijaju lepi komentari, ali samo u toj nekoj meri i u okviru društvenih mreža. Ali, apsolutno ne smatram da je fizički izgled zaista najvažnija stvar na svetu. Ja sam srećna kad mi kažu da sam lepa i pametna, da sam hrabra, to mi više prija nego kad se samo ističe lepota - rekla je tada Milena Popović.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)