Zanimljivosti

TRANSFORMACIJA ANE IVANOVIĆ USIJALA DRUŠTVENE MREŽE: Svi govore o njenoj kosi! (FOTO)

Bivša teniserka objavila selfi iz doma, a fanovi nisu znali u šta pre da gledaju, u nju ili lusuz u kom živi!

13.04.2024 17:30

TRANSFORMACIJA ANE IVANOVIĆ USIJALA DRUŠTVENE MREŽE: Svi govore o njenoj kosi! (FOTO)
instagram-anaivanovic

Teniserka Ana Ivanović (36) godinama važi za jednu od najlepših Srpkinja. Kako godine prolaze njen šarm tek dolazi do izražaja. Ana je tako osvojila i nekadašnjeg nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera sa kojim godinama uživa u skladnom braku.

Poznati supružnici imaju troje dece, dečaka. Luka (6) i Leon (5) su šestog maja prošle godine dobili još jednog brata, čije ime su roditelji dugo skrivali od javnosti. Ana dobija veliki broj komplimenata na račun izgleda koji je besprekoran i pored troje dece.

Ovoga puta objavila je fotografiju koja je u trenu dobila sve simpatije njenih milion i po fanova. Bivša teniserka se uslikala u svom tolaetu, a gledaocima nisu promakli mermerni zidovi u sivo-beloj boji i plafoni iz dva sloja, čak i u toleatu, što je još jedan detalj luksuza u kojem uživa. Ana je želela da se pohvali frizurom, kojojm je, očigledno oduševljena. Gusta kosa pada joj je po ramenima u talasima, a Ivanovićeva je ponovo bila sa svedenom šminkom.

Pozirala je u sivom džemperu i farmerkama, a mnogi su se složili da izgleda mnogo mlađe u ovom izdanju. 

- Volim volumen - napisla je Ivanovićeva u opisu.

 

Usledila je salva pohvala, a samo u prvih sat vremena ovaj njen selfi je dobio 7.000 sviđanja, što je još jedan dokaz da je Ana i dalje miljenica kako Srbije tako i sveta.

- Kakav osmeh, prelepo izgledaš!

- Cenim trud koji je uložen da se ovako izgleda, divno.

- Perfektna dama.

- Ana vama sve prelepo stoji.

- Savršenstvo bez mane.

- Bila i ostala najlepša žena na svetu!

 

Podesćamo Ana nimalo ne žali što je okačila reket o klin i često ističe kako joj je porodica najvažnija, pogotovo briga o deci.

- Imam veliku sreću što sam svoju karijeru imala pre dece, pa sad mogu da im se posvetim, jer smatram da su te prve godine razvoja jako bitne, pogotovo do pete, šeste godine. Drago mi je što imam priliku da budem uz njih i da im usadim neke vrednosti uz koje sam ja odrasla, jer u današnje vreme sve to malo drugačije izgleda - priznaje Ana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)