Zanimljivosti

O NOGAMA MAJE MANOJLOVIĆ GOVORI CELA SRBIJA: Dubok šlic otkrio atribute poznate voditeljke (VIDEO)

"Najzgodnija, bez konkurencije, san snova!"

13.04.2024 18:30

O NOGAMA MAJE MANOJLOVIĆ GOVORI CELA SRBIJA: Dubok šlic otkrio atribute poznate voditeljke (VIDEO)
FOTO: ATA images

Voditeljka Maja Manojlović (39) je odraz profesionalnog spikera, za koju su gledaoci televizije Pink i te kako navikli da od rane zore uvek bude lepa i nasmejana, ali i spremna da ljude tačno i jasnim tonom informiše o dešavnjima u zemlji i svetu. 

Maja je svoj poziv obožava, što se i vidi prema zadovoljstvu koje izbija iz nje. Nikada joj ne pada teško pripremanje za emisiju, a uvek je do detalja doterana i spremna. Osmeh nikada ne izostaje, a snimak koji je nedavno objavila na Instagramu pobrao je mnoge simpatije.

Ona se ovog puta odlučila i za veoma efektnu toaletu. U pitanju je haljina ili komplent u pinkroze boji. Iako je na pragu pete decenije Maji na izgledu može pozavideti svaka duplo mlađa dama. 

Ova nijansa roze boje je voditeljki savršeno pristajala. U gornjem delu bila je bluza V-izraza dugih rukava, a imala je karnere i ispod ramena na početku rukava, kao i u predelu struka. U donjem delu usledila je mini suknja istog kompleta. Suknja je bila na preklop, tako da je u prednjem delu bila prilično kratka, dok je pozadi dosezala do kolena. Maja je celu kombinaciju zaokružila crnim salonkama visokih potpetica, dok je slala poljupce gledaocima. 

- Šta god da radite, radite to sa strašću i ljubavlju. To je jedini pravi put - poručila je ona. 

 

 

Usledila je salva pohvala od strane njenih pratilaca, a mnogi su istakli da su Majine duge vitke noge najzgodnije među pripadnicama javne scene.

- Kraljica lepote.

- Sjajan stajling, top boja!

- Koliko je zgodna Maja!

- San snova!

- Najzgodnija, bez konkurencije!

 

 

Podsećamo, Maja  se još od ljubavi sa fudbalskim trenerom i bivšim fudbalerom Savom Miloševićem 2015. godine, nije pojavila u zagrljaju drugog muškarca u javnosti. Ipak, tajanstevni muškarac u njenom životu, navodno postoji i bez njega već godinama ne može da zamisli dan, što je još jedan dokaz da ona unosi ljubav u sve segmente života.

- Ne mogu da zamislim dan bez svog partnera. Bez našeg zagrljaja, bez našeg razgovora. Čudno je to, mogu da zamislim dan bez mnogo drugih stvari, recimo, bez čaše vode, hrane, ali bez njega teško - izjavila je ona svojevremeno za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)